Besiktasim_1903: ben kızım banane o Süpriz yapsın Arkadaşlar değşet bi plan öğrendim şimdi Uçurtma Malzemeler: * 3 adet Çıta *Uçurtma için nuşanba *Cam Kalemi *Çamaşır ipi *Telefon *Kontür *Camı Yol'a bakan Sevgili Yapılışı : Şimdi marangoza gidiosunuz uçurtma yapıcam 3 adet çıta verir misin diyosunuz ama boyları büyük olsun ki üzerine Seni Seviyorum Yazısı sığsın Ve gözüksün... Sonra Kırtasiyeye gidiyosunuz uçurtma yapıcağınızı onun için gerekli olan (Nuşanba mı ne bende bilmiyorum ama kırtasiyede var) şeyi alıyosunuz Cam kalemide alıyosunuz... Sonra eve gidip güzel gine yapıyosunuz uçurtmayı ip i bağlıyosunuz uzunluğu sevgilinizin evine yetişecek kadar olması kafidir... Üzerinede Artık Seni Seviyorum mu? bebeğim mi ne diye yazmak istiyosanız yazıyosunuz Sonra... Büyük Gün 14 şubat : Sevgilinizi Arayıp çok heycanlı bi şekilde endişeli bi ses tonuyla Hayatım (nasıl hitap ediyosanız artık) Sizin Evinizin Önündeyim Burda Kaza olmuş Vs.. Gibi Onun Aklına Gelmicek Bi bahane uydurup Camdan bakmasını Sağlıyosunuz... TABİ bu arada uçurtmayı uçurmayı başarmanız gerekiyo... Sonrası da Artık yemeğe mi gidiyosunuz napıyosanız yapıyosunuz -----THE END-----
__________________ .................................... |