Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 08:54   #152
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak: 'Sahtekar değilim' Click the image to open in full size.Beşiktaş'ın tartışılan yıldızı Burak Yılmaz patladı: Bana iftira atanlar, maçları dikkatle izlesin. Hakemler inanmıyor, rakipler aşırı sert oynuyor. 09.02.2007
Hep tekme yiyorum’
Hakemleri ve rakiplerini aldatmaya yönelik hareketler yaptığı için eleştirilen Burak Yılmaz isyan bayrağını açtı. Genç bir futbolcu olduğunu hatırlatan Burak, “Kesinlikle sahtekar biri değilim. Beni tanıyanlar, yapımı bilir. Top önümdeyken gole gitmek varken, neden kendimi yere atayım ki... Ortaya böyle saçma sapan iddialar atanlar, maçları dikkatle izlemeli. Bu ligde benim kadar tekme yiyen bir futbolcu daha yoktur. 90 dakika boyunca tekmelere karşı mücadele ediyorum ama kimse bana inanmıyor” dedi.

‘Adil olsunlar’
Günah keçisi ilan edildiğini söyleyen Burak, “Hakemler maalesef bana inanmıyor. Rakipler de durumun farkında. Her maç aşırı sertliğe maruz kalıyorum. İçinden çıkılmaz bir haldeyim. Başta hakemler olmak üzere herkesin daha dikkatli ve adil olmasını istiyorum. Zaten hocamız ve takım arkadaşlarım da her şeyin farkında. Umarım maçlarımızı yöneten hakemler de bana ön yargıyla yaklaşmaz ve adil bir yönetim gösterirler” ifadesini kullandı.

Orhan YILDIRIM