Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 14:11   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cehennem Çiçeği "The Black Dahlia"

Click the image to open in full size.

The Black Dahlia (Cehennem Çiçeği)
Gösterim tarihi: 09.Şubat.2007
Yönetmen:
Brian De Palma
Oyuncular: Josh Hartnett, Scarlett Johansson, Aaron Eckhart, Hilary Swank
Dil:
İngilizce

Tür:
Gerilim, suç, drama


Genç yaşta esrarengiz bir cinayete kurban giden Elizabeth Short'un öyküsünden esinlenerek kaleme alınan eserlerden biri de James Ellroy'un Los Angeles Dörtlemesi'nin ilk kitabı. Brian de Palma'nın imzasını taşıyan Cehennem Çiçeği işte bu kitabın bir uyarlaması. 63. Venedik Film Festivali'nin açılışında gösterilen film cinayetin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin öyküsü üzerine kurulu.


Konusu
15 Ocak 1947'de, Los Angeles'da boş bir arsada, işkence edilerek öldürülmüş genç ve güzel bir kadının cesedi bulunur. Kurban, gazete manşetlerine Siyah Dalya olarak geçmiştir ve ölümü Kaliforniya tarihinin en büyük insan avını başlatır.

Bucky Bleichert ve Lee Blanchard kendilerini Siyah Dalya soruşturmasının tam ortasında bulurlar: İki polis, iki sert erkek, iki arkadaş ve aynı kadına aşık iki rakip. Ancak Siyah Dalya ikisinin de takıntısı haline gelecektir. Hayatıyla ilgili her şeyi bilmek, katilini yakalamak ve ona ölümünde bile sahip olmak isteyecekler, araştırmaları onları savaş sonrası Hollywood'un karanlık yüzüne, ölü kadının hayatının ve ölümünün derinliklerine götürecektir






Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla