Konu: Şubat 2007
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 17:45   #5
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sevgililer Günü de Venüs ve Mars'ın birlikteliği sayesinde çok özel geçecek. Her şeyden önce Koç burcu olarak Mars tarafından yönetiliyorsunuz ve dolayısıyla gökyüzündeki bu güzel flörtten hepimizden fazla sizler yararlanacaksınız sevgili Koç burçları. Arkadaşlarınızın Sevgililer Günü için daha iyi programları olabilir ve bu habersiz programlar sizi biraz endişelendirebilir ancak bunun sizi kötü hissettirmesine izin vermeyin. Ay boyunca yaşayacağınız birçok romantik sırrı daha sonra arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz çünkü Venüs'ün Koç burcunda bulunması sayesinde ayrıcalıklısınız. Şans sizden yana olacak sevgili Koçlar. Ayın ikinci yarısında arkadaşlarınız yaşamınızda önemli bir yere sahip olacaklar, Bu kadar çok İnsanla daha ünce hiç bir araya gelmemiştiniz, ne çılgınca öyle değil mi? Özellikle de bir arkadaşınızın önemli bir çevresi ve seçkin tanıdıkları olacağı için yardıma ihtiyacınız olduğunda sormaktan çekinmeyin Bu durum 17 Şubatta kendini gösterecek Şansınız bol olsun sevgili Koçlar. Hayatın tadını çıkarmaya bakın derim. Şimdiden Herkese bol şans diliyorum
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla