Şubat 2007 İkizler Sevgili İkizler burcu üyelerimiz, Sözü fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum ki çok önemli bir gelişme olduğuna inanıyorum. Yıldız haritanızın yayımcılık, televizyon ve radyo yayıncılığı veya yüksek öğrenim sektöründe güçlü gezegenler toplandığından çok yakında etki alanınız genişleyecek ve hatta belki de yurt dışına açılacaksınız, Seyahat etmeniz ya da Internet veya video konferans aracılığıyla yurt dışıyla sürekli bağlantı halinde olmanız gerekebilir. Bu gelişmelerin ardı arkası kesilmeden neredeyse tüm yıl boyunca devam edecek!. Bunlar çok ama çok heyecan verici bir gelişme ama bu konuyu iyice araştırmadan önce 2 ve 10 Şubat arasındaki zaman diliminde yakın çevrenizdeki yaşlı bir kişinin eleştirilerini dinlemeniz gerekecek. Bu eleştiriler çok sert olacak ve ne yapsanız bu aksi kişiyi memnun edemeyeceksiniz. Eğer imkanınız varsa bu kişi ile Jüpiter'in desteğini aldığınız 2 ya da 3 Şubatta karşı karşıya gelmeye çalışın. İkiniz bu görüşmede çok zıt görüşlere sahip olacaksınız. Bu görüşme çok duygusal geçebilir ama bu iki gün karşılıklı adil olarak içinizi dökmek için en uygun günler olarak göze batıyor. 10 Şubat yakınlarında Satürn, Güneş'e karşı geldiği zaman size söylenenler özgüveninizi sarsabilir, Sabırlı olun, çünkü tahmin ettiğinizden çok daha çabuk toparlanacaksınız. Hiç kimsenin becerilerinizi sizin adınıza tanımlamasına izin vermemeniz gerektiğini kendinize hatırlatın. Böyle bir durumda hoşunuza gitmese bile söylenenleri tarafsızca ve dikkatle dinlemeniz yararınıza olacak. Bu yorumların durumunuzu düzeltmenize faydalı olup olmayacağına bir bakın ve yine objektif olmaya çalışın. Bilmek isteyeceğiniz gerçek payı olabilir ve bu gerçekler gereken düzeltmeleri kendiniz yaparsanız yükselmenize bile yardımcı olacaktır. Bu aynı dönemde partnerinizden ya da aracı bir kişiden sağlam destek alacağınız için oldukça şanslısınız. Bu kişi bir ajans, tanıtımınızı yapan kişi ya da şirket, iş bulma kurumu, avukat, temsilci ya da özel hayatınızdaki partneriniz yani eşiniz ya da uzun zamandır beraber olduğunuz sevgiliniz olabilir. Bu kişinin yardımını kabul edin zira bu kişinin durumu yatıştırmada ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz. Bu olay ne kadar gerilimli olsa da, ayın ikinci yarısında durumları düzeltme şansına sahip olacaksınız.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |