Konu: Şubat 2007
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 17:49   #16
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

özetleyecek olursak. 2 Şubat'taki dolunay yakınlarında para durumunuzdaki sıkışıklık sinir bozucu olabilir. Gelirinizi bir an önce artırabilmek için bankacınız, arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla konuşun ve yeni fikirler üretmeye çalışın Yıldız haritanıza göre bu kişilerden biri. daha önce hiç aklınıza gelmeyen bir kaynak önerebilir. Neptün, Güneş ile yıldız haritanızın finansal bölümünde buluştuğundan, sanatla ilgili bir hizmet ya da ürün, maddi durumunuzu toparlamanıza yardımcı olacak. Sanatsal bir becerinizle para kazanabilirsiniz onun için fırsatları kollayın. Bazı fikirleri çok kolay üretebilirsiniz ama sakın orada durmayın ve daha fazlası için beyin jimnastiği yapın. Eğer kartlarınızı doğru oynarsanız, 17 Şubat'taki yeniayla beraber yeni ve ödemesini zamanında yapan müşteriler tarafından aranabilirsiniz. 28 Şubatta çok ilginç bir e-mail veya telex mesajı alabilirsiniz. Özel hayatınızda ve iş hayatınızda partnerinize kafaca çok bağlısınız. Eğer hayatınızda özel biri varsa o insanla nişanlanmaya ve evlenmeye hazır olabilirsiniz. Mars'ın pozisyonu partnerinizle her an beraber olduğunuzu gösteriyor. Çok sık beraber olunca tartışmalar da çok olabilir ama bunu kötü bir işaret olarak algılamayın, Hiçbir ilişki sürekli düz gitmez Anlaşmazlıklardan kaçmak yerine, onları iyi karşılayın zira fikir alışverişi yaparak ve söylenenler üzerinde düşünerek aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz. Partneriniz zaman zaman fazla ilgi bekleyebilir İlişkiler hiçbir zaman aynı dengede gitmez. Bu ay dengeyi sağlamak için sizin alttan almanız gerekecek ama bu durum sonra değişecek onun için neşenizi kaybetmeyin ve sakın moralinizi de bozmayın derim şimdiden hepinize bol şans diliyorum sevgili arkadaşlar.
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla