Şubat 2007 Akrep Sevgili Akrep burçları, Bu yeni ay da sizin için mesleki bir konu önemli bir olgunluk aşamasına geliyor. İşinizde yükselerek şirketin en iyi ofisine mı taşınacaksınız? Görünüşe göre evet' 2 Şubat'ta oluşan dolunay mükafat veya eleştiri görebilir ama eğer mesajları doğru okursanız ikisi de terfi almanıza neden olabilir. Satürn bu dolunaya yakın olacağı için daha fazla sorumluluk almaya başlayabilirsiniz, Size verilecek görev yükü nedeniyle biraz endişelenebilirsiniz ama bu yükü kaldırıp kaldıramayacağınıza karar verebilecek tek kişi de sizsiniz, Eğer terfi alırsanız, önemli bir iş bağlarsanız veya başardığınız işlerden dolayı tebrik edilirseniz sizi şimdiden kutlarız! Satürn bazen moral bozucu ortamlar ya da hayal kırıklığı getirebilir, Kontrol edemediğiniz dış etkenler kariyerinizi etkiliyor olabilir. Her ne olursa olsun kendinize güveninizi kaybetmeyin. Eğer mesleki hayatınızda düzeltmeler yapmanız gerektiğin düşünüyorsanız yapın. Yılın ortalarında daha olumlu gelişmeler olmaya başlayacak ve sonunda Satürn. 2 Eylül tarihinde kariyer evinizi terk edecek. Satürn. 2005 yılının Temmuz ayından ben burada bulunuyor ve mesleki açıdan size sorunlar yaşatıyordu. 12 Ağustos'ta olumlu bir yeniayın ödüller ve basanlar evinizde doğmasıyla birlikte önünüze fırsatlar çıkmaya başlayacak ve bu tarihten itibaren kariyerinizi doğru yola sokabileceksiniz. Şubat ayının ilk günlerinde Güneş ile Jüpiter'in aralarında oluşan hoş açı sırasında eğer doğru olduğuna inanıyorsanız zam isteyebilirsiniz 2007 yılında para
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |