Konu: Şubat 2007
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2007, 17:56   #32
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

olarak yorgun ve tükenmiş olabilirsiniz, sakın kararlar vermeye çalışmayın, dinlenin! İnsan vücudu muhteşemdir kendim iyileştirmesi için fırsat verin. Beraberliğiniz güçlü ise. bunu ay sona ermeden öğreneceksiniz Astrolojide hiçbir şey kader değildir bu etkiler ilişkinizin ve sizin hem fiziksel, hem de zihinsel gücünüzü test etmeye çalışıyor olabilirler bir şeyi düzeltmeye kararlıysanız yapabilirsiniz başkalarının size tersini söylemesine izin vermeyin. Jüpiter yıldız haritanızın arkadaşlık bölgesinde olduğundan, dostlarınız her ihtiyacınız olduğu an yanınızda olan birer nimet değerinde bu alan her bakımdan şanslı en parlak alan Şüphe içinde olduğunuzda arkadaşlarınıza danışın bu ay zor durumda kaldığınızda imkansız olduğunu düşünseniz bile yine bir arkadaşınız sizi bu durumdan kurtaracak. Mars 25 Şubatta Kova burcuna geçtikten sonraki haftalarda inanılmaz avantajlı bir konumda olacaksınız. Bir kapı kapanırken başka bir tanesi açılacak önünüzdeki yol sizi çok daha iyi bir yere götürüyor, evrenin bilgeliğine güvenin sevgili Kova burçları! Şimdiden hepinize bol şans diliyorum Sağlık ve mutluluklar sizlerle olsun.
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla