Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2007, 09:09   #14
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kartal’dan Bekir atağı Click the image to open in full size.Beşiktaş, Gaziantepspor’un yıldızı ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Resmi imza sezon sonu. 10.02.2007İbrahim Kızıl söz verdi
Kara Kartal, devre arasında almayı başaramadığı Gaziantepspor Kaptanı Bekir İrtegün’ü sezon sonunda renklerine bağlıyor. Güneydoğu ekibinin başkanı İbrahim Kızıl ile yakın arkadaş olan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in transfere el koyduğu ve anlaşmaya vardığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar Bekir’e karşılık 2 futbolcuyu takas olarak Gaziantepspor’a gönderecek. Genç İbrahim Kaş’ın kiralık olarak takımdan ayrılabileceği bildirildi.

Bir golü önlemişti
Golsüz sonuçlanan Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşmasında çok başarılı bir görüntü çizen Bekir İrtegün, marke ettiği Burak Yılmaz’a adım attırmamış ayrıca Bobo’nun bir şutunu da çizgiden çıkarmıştı. 19 kez Ümit Milli olan 22 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi 2009’da bitiyor. Bilindiği gibi İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve Gökhan Güleç de Gaziantepspor’dan Beşiktaş’a transfer olmuşlardı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline