Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 13:28   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Koray ve Diğerleri-Atilla Gökçe

Koray ve diğerleri


Karadeniz'den bekledikleri müjdeyi sembol kaptanları Çalımbay vermişti. Lider Fenerbahçe'nin üç puanlık kaybı Beşiktaş'ta psikolojik baskı mı yaratırdı, yoksa ayağa gelen kısmetin tepilmemesi bilincini mi ? Denizlisor karşılaşması başlayınca gördük ki, Beşiktaşlı futbolcuların ortak bilinci, tribündeki coşkulu bekleyiş ve şen şakrak tezahüratın üstüne çıkıyor, sinirlenmeden, birbirlerine inanarak güvenerek ilkeli bir takım oyunu oynuyorlar.
Ali Tandoğan'ın ilk on birde görev alması, İbrahim Toraman'ın sakat Gökhan Zan'a savunma göbeğinde vekalet etmesi, Tigana'nın bu defa kadro seçimini doğru yaptığını gösterdi. İnönü'de keyif ortamını ısıtan yeni adamlar da vardı .
Örneğin Koray... Serdar ile birlikte artık vazgeçilemez bir ikili oluşturduğunu gösterdi. Oyunun savunma hücum dengesine her iki yönde katkıda bulundu. Ricardinho'nun attığı golde Delgado'yu nefis ara pasıyla buluşturan oydu. Top çaldı, hücuma katıldı, şut attı. Bobo'nun golünde topun dibine vurarak asisti yapan da O'ydu!
Sadece Koray mı? Gecenin adamları arasında Ali Tandoğan da vardı. Delgado ile uyumlu bir kanat ortaklığı sergiledi. Tigana'nın yeni oyun sisteminde ikili ortaklıklar var böyle... Ricardinho-İbrahim Üzülmez ortaklığı gecenin en keyifli gösterilerini imzaladı örneğin. Baki de savunma güvencesini artıran istikrarlı bir oyuncu olarak çabukluğuyla, cesaretiyle şimdi saygıyı daha çok hak ediyor.

Nobre alkışlanmalı
Nobre'nin girdiği yüzde yüz net gol pozisyonlarını atamamasına rağmen, takımın en önemli parçası olduğunu unutmamalıyız. Rakipleriyle itişe kakışa, arkadaşlarına top indirerek, savunmaya yardım ederek çok farklı bir sezon yaşıyor. Nobre golleri olmasa da bu katkı ve emek alkışlanmalı.
Denizlispor, Güvenç Kurtar'la çıktığı ilk maçı kaybederken talihsizdi de... Takımın maestrosu Yusuf hastaydı, son 25 dakikada zoraki oyuna girerek bir şeyler yapmaya çalıştı, olmadı. Ege ekibinin Koller örneği bulup getirdiği uzun boylu Çek santrfor Kroupa takımıyla tam bir uyum sağlayamamış.
Erman Güraçar, Beşiktaşlı Nobre ile girdiği havadaki mücadelede rakibinin kafa vuruşundan sonra topu eliyle kornere attı. Yer: cezaalanı... Verilmesi gereken karar penaltı. Hakem Kuddusi Müftüoğlu. Ama tartışmaya gerek yok. İki takım da iyi niyetliydi.. Maçın sonucunu kaliteli bir oyun belirledi.
Beşiktaş taraftarı şimdi şampiyonluk şarkıları söylüyor. Takımın da deplasmanda o koroya eşlik etmesi gerekir. Bakalım, Gaziantep beraberliği bir kaza mıydı, görelim!
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla