Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 13:30   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adamım Koray-Vedat Okyar

Adamım Koray

Click the image to open in full size.Beşiktaş 5 maçtır üst üste iyi oynuyor. Araya sıkışan bir G.Antep kaybı var. Orada da kazanacak kadar pozisyona girildi, topu içeri itemediler. Bu iyiye gidişin kendiliğinden olduğu söylenemez. Kleberson diye bir futbolcu oynuyordu, şimdilerde oynamadığı için takımın en iyisi. Oynamadan bir takıma bu kadar faydalı olan bir oyuncu ben daha görmedim. Yerine oynayan Koray zaten bizim adamımız. Büyük iş görüyor. Top rakibe geçtiğinde karşısında ilk gördüğü oyuncu Koray. Her girdiği topu çürütüyor. Rakip akına daha çıkarken orada bitiyor. Gördüğü iş büyük. Bravo bu kardeşe. Kazanan takımın oyuncularını birbirinden ayırmak istemiyorum ama Koray’ı da başka bir yere koyuyorum.

Gökhan Zan’ın olmayışı defansın balansını biraz bozdu. Orada oynayan Baki sakar oyuncu. Öyle bir topa ıska geçti ki, ayağı bana, tribüne geldi. Eğilmesem kafamı, gözümü yaracak. Yapma be Baki kardeş. Oynadığın yerde tek hata bile yapsan gol olur. Beşiktaş’ın iki tane ustası var. Ricardinho ile Delgado’nun ayağına gelen her top ambalajı yapılıp, şık bir şekilde çıkıyor. Hem neticeye, hem göze hitap ediyorlar.

HAKEM DEĞİL Kİ!
Maçın hakemine biraz bulaşacağım. Bir kere hakem değil ki, iyi veyahut kötü diyeyim. Üfleyemediği bir penaltı düdüğü var, gözünün önünde. Sen göresin diye oralara salmışlar, onu görmüyorsan demek ki hakem değilsin. Bir de Kuddusi kardeş, ayak altında çok dolaşıyorsun. Futbolculara markaj yapar gibisin. Fener’in kaybından sonra ligde zirvenin sıcaklığı yeniden arttı. Geçen hafta Beşiktaş’ın kaybı olmasa puan farkı 3. Demek ki Antep’teki hasar büyük. Bundan sonra oynanacak maçlarda daha dikkatli olmak lazım. Denizli takımı Güvenç’le yeni bir hava bulur. Çünkü marifetli adamdır. Ligde sıkıntıları olmaz diye düşünüyorum.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla