Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2006, 01:31   #10
KRAL57

KRAL57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu Saatden Sonra Sergen Yalcinin Bi Sezonda 34x90dk Oynanmasi Beklenmemeli Lakin Sergen Yalcin Zaten Kendide 1sezon Daha Oynamak Istiyorum Dedi Ve Kaldiki Sergen Hayati Boyunca Transfer Doneminde Kulube Menajer Yollamamis Tek Topcudur Ben Sergen Yalcinin Kulupte Kalmasindn Yanayim Onun Yerine Yeni Bi Topcu Alinmasin Demiyorum Tabiki Beyin Olarak Bir Orta Saha Futbolcusu Alinsin Ama Sergen Yalcin Kulupte Tutulup Agbilik Yapmasi Saglanmaliydi Ve Imparator Gibi Jubileyle Yollanmaliydi...siradan Olma Yolunda Ilerliyor Kulubumuz Eskiden Bir Ekol Du Bjk Lilik Ama Artik Siradanlasiyor Fenerli Mustafa Dogana GÖsterilen Ozverinin %50si Usta Solak A GÖsterilmedi...uzuldum Bu Habere...bjk Artik Bazi Degerleri Yikip Atmaya Basladi Fransiz Hoca Ya Karsi Bi Onyargim Yok Fakat Unutulmasinki Puan Ortalamasina Bakilinca Riza Dan Ve Bosque Den Daha Kotu Bir Ortalamaya Sahip Bi Hoca Ve Buna Bukadar Acik Cek Sunmak Yoneticilerin İŞbİlmezliginden Kaynaklaniyor 6yabanci Dan Biri Bobo Ise Bu Bjk Sinan Engin Agbininde Dedigi Gibi Seneye Yine 4-5olur...kotu Topcu Degil Ama Bjk Ye 3-4sene Sonra Lazim Boboi Yani Biraz Pismeli...bjk Futbol Okulu Degil Sampiyonluk Arenasinin Savascisis Eyyy Hocaa...arkadaslar Kusuruma Bakmayin Kafanizi Sisirdim...ama Sergen Bjk De Bİ İdol Du Ama YÖnetim Bunu Anlayamadi...tipki Feyyaz Da Ertugrulda Oldugu Gibi...umarim Sergen Istenmedigim Yerde Durmam Dedikten Sonra Jubİle Karari Veriri Ona Baska Forma Yakistiramiyorum....turkiye Senin Gibisini GÖrmedi Sergen