Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 16:31   #13
gulcebalcioglu
 
gulcebalcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Kulübümüz’den Açıklama

Bugün yazılı basında eski teknik direktörümüz Del Bosque'nin Kulübümüz aleyhine UEFA'ya yaptığı başvurunun neticelendiği, Kulübümüz'ün 8 milyon EURO tazminat ödemeye mahkum edildiği şeklindeki haberler tamamıyla gerçek dışıdır.
Sayın Del Bosque'nin tazminatı ile ilgili 2006 yılında Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA nezdinde görülen ilk dava, Beşiktaş'ın lehine sonuçlanmıştır.
Bugün basında konuya ilişkin haberlerde iddia edildiği gibi, UEFA'da Del Bosque'nin başvurusunun aleyhimize neticelendiği ve Kulübümüz'ün 8 milyon EURO ceza aldığı şeklinde resmi bir tebligat tarafımıza kesinlikle yapılmamıştır.
Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi netice mevcut değilken, medyada Del Bosque'nin başvurusunun Kulübümüz aleyhine sonuçlandırılmış gibi yansıtılması sadece Beşiktaş'ın değil Türk futbolunun uluslararası alandaki imajını da zedelemektedir.
Uluslararası alana taşınan bu gibi konularda hepimiz üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmeye çalışırken, medyamızın da Türk futbolu adına daha hassas davranmasını beklemekteyiz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
Beşiktaş JK
bjk resmi sitesinden alıntıdır..

bu medyaya artık hiç güvenim kalmadı
__________________
SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ...
siyah beyazölüm yaşam
gulcebalcioglu Ofline   Alıntı ile Cevapla