Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2007, 18:43   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Serie A geri döndü!

Olaylı Sicilya derbisinin ardından duran Serie A bütün maçların aynı güne alınması ve güvenlik önlemlerinin arttırılmasıyla yeniden başladı. Bir tek Messina-Catania maçı gecikmeli olarak başlarken geri kalan 9 maç aynı anda başladı. Lider Inter, Roma, Milan, Fiorentina, Empoli, Sampdoria ve Regggina 3 puanı aldı..

Inter emin adımlarla ilerliyor, kaptan Totti Roma'nın takibini sürdürüyor..

4 maçın kapalı kapılar ardından oynandığı Serie A'da Brezilyalı Adriano ve Arjantinli Hernan Crespo'nun kaydettiği goller lider Inter'e Chievo Verona karşısında 2-0'la kolay bir galibiyet kazandırdı.

Geçen cuma Sicilya derbisinde yaşanan olaylarıda bir polisin ölmesinin ardından durdurulan Serie A çoğaltılan güvenlik önlemleri ile bu hafta yeniden başlatılırken Chievo'nun Bentegodi Stadı da güvenlik önlemleri için yeterli olmadığı için kapalı kapılar ardından maç oynananlar arasında yer aldı..

Ancak boş koltuklar Inter'i fazla etkilemedi ve lider peş peşe 15. galibiyetine uzanmayı başararak 22 maç sonunda puanını 60'a çıkarttı..

Roma Totti'yle güzel..
Roma ise kaptanı Totti'nin yeteneklerini konuşturduğu maçta zor günler yaşamaya devam eden Parma'yı 3-0 devirdi.. 3 puana 3 farkla ulaşan Roma'da ilk golü kaydeden Totti diğer gollerde de pay sahibi olurken verdiği paslarla Parma'yı zor durumda bırakan isim oldu.. Roma bu zaferle lider Inter'in 11 puan gerisinde takibini sürdürdü.. Başkent devinin golleri Totti, Perrotta ve Taddei'den gelirken maçın sonlarında oyundan atılan Couto Parma'yı 10 kişi bıraktı..

RONALDO YENİDEN SERIE A'DA
2-1'lik Livorno galibiyetiyle 3 puanı alan Milan'da Brezilyalı yıldız Ronaldo ilk kez yeni takımıyla sahneye çıktı. Ronaldo 63. dakikada Ricardo Oliviera'nın yerine oyuna girerken, San Siro'da güne damgayı vuran Ronaldo'nun ilk maçı olması kadar Brezilyalı'nın takım arkadaşı Marek Jankulovski oldu. 29'da Gattuso ve 31'de Milanlı'ya cevap veren Lucarelli'nin golüyle 1-1 devam eden maçta uzak mesafeden kaydettiği muthiş golle Milan'a 3 puanı kazandıran isim olan Jankulovski bu sayede Milan'ı 30 puanla 6. sıraya taşıdı..

Serie A'da günün sonuçları

AC Milan 2 - 1 Livorno
AS Roma 3 - 0 Parma
Atalanta 0 - 0 Lazio
Cagliari 2 - 2 Siena
Chievo 0 - 2 Inter Milan
Fiorentina 2 - 0 Udinese
Palermo 0 - 1 Empoli
Sampdoria 2 - 0 Ascoli
Torino 1 - 2 Reggina
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla