Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 15:52   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

'Yanlış yöntemle seçildim' dedi istifa etti

'Yanlış yöntemle seçildim' dedi istifa etti
Beşiktaş kongre üyesi Cem Çıkın, Divan Kurulu'na grup ve derneklerin blok oylarıyla seçidiği gerekçesiyle "İçime sindiremiyorum" diyerek istifa etti
Cem Çıkın'ın yaptığı açıklamayı yorumsuz olarak yayınlıyoruz:

"1903 yılında B.J.K Kurulmasının öncesinde Cihannüma mah,Mazharpaşa sok Serencebey-Beşiktaş'lı olan bir ailenin 3'üncü kuşak temsilcisi olan ben,
8 Şubat 2007 tarihi itibariyle 1984 yılında 4306 sicil nosu ile edindiğim genel kurul üyeliğinden,2002 yılında 666 sicil nosu ile edindiğim Divan Kurulu üyeliğimden kendi arzumla ayrıldım.
Gerekçelerini saatlerce yazabilir örnekleyebilirim.
Gerek yok...
Kısaca artık Beşiktaş Kulübünün ne genel kurul üye iradesi,nede Divan kurulu üye iradesi beni Beşiktaş'lı yapan değerlerin hiçbirini temsil etmiyor.
Eskilerin bir tabiri vardır "AYAKLAR BAŞ OLDU" tamda kulübün geldiği bugün ki noktayı anlatıyor.
Büyükbabam,babam hep Beşiktaş doğumlu olmasına rağmen gerçek taraftar bu semtten çıkar laflarına hiç inanmadım.
70'li yılların ortasında kapalının ortası gerçeğini yansıtan arkadaş gurubunun elebaşı olmama rağmen hiç türübün abisi pozlarına girmedim.
Ben bu kulübe yıllarımı verdim diyen yetersiz,çapsız zavallı insanlara hep acıyarak baktım.
Beşiktaş adına utanacağım tek şey yaşadım Divan Kurulu üyeliğine seçiliş şeklim.
Bu şekil ki hemen hemen tüm divan üyeleri,yönetim kurulu üyeleri,başkan kısacası tüm kurullara seçilmelerin aynı şeklidir.
Yani blok oylarla gurupların desteği ile, ben kendim birtek bunu sindiremedim.
Divan Kurulu için doğru adamdım ama yanlış yöntemle seçildim.
Şimdi huzur içindeyim şimdi bu kalite ile hiçbir ortak paydam kalmadı.
İktidarı,muhalefeti,gurupçusu,türübüncüsü v.s kim varsa bu hale getirenler,gelinen noktada sessiz kalanlar,aynı yöntemlerle başa gelmeye çalışanlar maddi manevi Beşiktaş adı ile biryerlere gelmeye çalışan karektersizler alın "bu Beşiktaş" sizin olsun...

Cem ÇIKIN