Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 19:34   #6
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Dünya futbolunun yaşayan efsanesi Romario yine inanılmazı başardı... 41 yaşındaki müthiş golcü ikinci devre oyuna girdiği maçta 10 dakikada hat-trick yaparak ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu bir kez daha gösterdi...
Brezilya'da bir 'Futbol tanrısı' olarak görülen ünlü oyuncu Romario, 1000. golünü attıktan sonra futbolu bırakmaya hazırlandığı şu günlerde kırılamayacak rekorlara imza atmaya devam ediyor.
Kariyerinde toplam 990 kez topu filelerle buluşturan Brezilyalı yıldız, Rio de Janeiro'da geleneksel olarak her yıl düzenlenen Carioca Şampionası'nda bu sene formasını giydiği Vasco da Gama adına ortaya koyduğu inanılmaz performansla yine futbolseverleri mest etti.
Vasco da Gama'nın Volta Rotonda ile oynadığı karşılaşmanın 65. dakikasında oyuna giren Romario'nun filelerle buluşmasına 4 dakika yetti. Bu golden 2 dakika sonra 71'de yine kafa ile golünü atan Romario'yu tribünler coşku ile alkışlarken, 41 yaşındaki golcü 75'te tekrar sahne alarak 3. golünü de çaktı.
Futbol kariyerinde birbirinden büyük takımlarda pek çok önemli başarıya imza atan Romario, giderayak yaptığı olağanüstü işlerle kendisini izleme şansı bulan futbolseverlere unutulmaz resitaller sunmaya ediyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla