Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2007, 22:26   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kızılay ve Kızılhaç aynı kampanyada buluşuyor

Türkiye’de 5’i kendilerine ait 20 Wenice Kids mağazası olan, 27 ülkeye ihracat yapan ve 2007 başında yurtdışında 30 mağaza açan Wenice Kids markasının sahibi Kuşam Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akdoğan, çocuk giyimde dünyada ilk olacak bir kampanyaya başladıklarını söyledi.

Faaliyet gösterdikleri ülkelerde Şubat ayında başlattıkları kampanyayla ilgili İdris Akdoğan şu bilgileri verdi: "Ürünler üzerinde beyaz, yeşil, kırmızı ve mavi etiketler olacak. Beyaz etiketli ürünlenden yüzde 5 engellilere yönelik derneklere bağışlanacak. Yeşil etiketlerden doğaya, mavi etiketlerden eğitim ve çocuk esirgeme kurumu gibi teşkilatlara, kırmızı etiketlerden ise Türkiye’de Kızılay’a, yabancı ülkelerde ise Kızılhaç’a yüzde 5 destek verilecek. Bu dünyada eşi görülmemiş bir kampanya olacak. Tüm ülkelerde altyapısını hazırladık. Satışlardan önce, siparişlerin ardından bu yardımları keserek, gerekli yerlere ulaştıracağız."

ENGELLİ ÇOCUKLARA

KOLEKSİYON: Öte yandan Wenice Kids mayıs ayında engelli çocuklar için bir koleksiyon çıkaracak. Uzmanlar ve tasarımcıların birlikte hazırladığı koleksiyon ile tüm dünyada bir ilke imza atılması planlanıyor. Koleksiyon, Wenice Kids’in faaliyet gösterdiği 27 ülkede özel standlarda satılacak. Engelli çocukların hayatlarını kolaylaştıracak şekilde tasarlanan ürünler uygun fiyatlarla satışa sunulacak.

450 MAĞAZ HEDEFİ: Yedi ayda vizyon değiştirerek hedef büyüttüklerini anlatan Akdoğan, 2010’da 500 milyon dolar ciro hedefiyle yola çıktıklarını belirtti. 2010’a kadar mağaza sayısını yurtdışında 300’e, Türkiye’de ise 150’ye çıkarma planlarına değinen Akdoğan, hedefleri tutturmak için çok çalışacaklarını kaydetti.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla