Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 03:59   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yıldıray: "Konuşma zamanı geldi"

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, geleceğiyle ilgili olarak henüz karar vermediğini söyledi.


Hertha BSC Berlin'deki sözleşmesi haziran ayında sona erecek Yıldıray, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Yakında menajer Hoeness ile görüşeceğim ancak henüz kesin karar vermedim'' dedi. Durumunun belirsizliğini korumasının kendisini rahatsız etmediğini belirten Yıldıray, ''Endişeli değilim, tüm imkanlar elimde. Ard arda gelen sakatlıklarım sadece bir tesadüftü. Aslında yine de her zaman bedensel olarak formdaydım ancak çoğu kez bana kötü şekilde faul yapıldı'' diye konuştu.

Yıldıray, 3 kez büyük acılar içinde oynadığını ifade ederek, ''Daha önce oynamadığım için Hertha'ya yardımcı olmak istedim. Sadece yüzde 60 oranında formdaydım. Bununla kendime bir iyilik yaptım mı, bilemiyorum'' dedi.

Yıldıray, 17 Şubat Cumartesi günü FC Mainz 05'e karşı oynama ihtimalinin de yüksek olduğunu kaydetti.

Hertha BSC Berlin'in Menajeri Dieter Hoeness de, artık Yıldıray ile açık açık konuşmanın zamanı geldiğini söyledi.

Bild gazetesi, ''Baştürk pokerde kendi kendini mi bitirecek?'' başlığıyla verdiği haberde, Yıldıray'ın bu sezon 5 kez sakatlandığını ve 21 lig maçından sadece 11 karşılaşmada sahaya çıkabildiğini yazdı.


kaynak SuperSpor – Yıldıray: "Konuşma zamanı geldi" - 13 Subat 2007 (Almanya Ligi)
  Alıntı ile Cevapla