Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 04:01   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Real değil 'Kriz' Madrid

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid'de gün geçmiyor ki yeni bir sıkıntı baş göstermesin. Beckham krizi daha yeni aşılmışken bu kez Brezilyalı yıldız Robinho'nun sözleri çok konuşulacak gibi görünüyor.


Real Madrid'in flaş transferlerinden biri olan Brezilyalı yıldız Robinho, takımda daha fazla yer almak daha fazla oynamak istediğini aksi takdirde sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini açıkladı. Real Madrid'le bu sezon hariç üç sezon daha sürecek bir sözleşmesi bulunduğunu fakat bu şartlarda değer kaybettiğini belirten Robinho'nun kalıcı bir çözümün hem kendisi hem de Real Madrid için gerçekleştirilmesini, kulüp yöneticileri ile yapacağı özel bir görüşmede belirteceği öğrenildi.

Büyük beklentilerle transfer edilen Robinho geride kalan sürede takıma bekleneni verememiş olmasından dolayı kulübün bu futbolcunun takımdan ayrılmasına müsaade edeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bugün yaptığı basın açıklamasında çarpıcı ifadeler kullanan Robinho, Real Madrid'de mutsuz olduğunu ifade etti. Robinho açıklamasında, Real Madrid'de mutsuz olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Her şeyden önce Capello benim futboluma güvenmiyor.Oysa Real Madrid'de oynamak büyük bir mutluluk ve gurur verici bir duygu. Burada daha uzun zaman devam etmek isterim aslına bakılırsa. Benim içinde, Ronaldo'nun durumunda olduğu gibi bir durum söz konusu. Ronaldo da Real Madrid'de futbol hayatına devam etmek istiyor ama Capello onun Real Madrid'de kalmasını istemedi. Ronaldo da Real Madrid'den ayrılıp Milan'a gitmek zorunda kaldı."

Robinho ile ilgilenen İtalyan ekibi Milan, Ronaldo'dan sonra bu futbolcuyu da almak istediğini Real Madrid kulübüne resmi olarak iletmişti. Fakat Real Madrid'in talep ettiği 30 milyon euroluk transfer bedeli, bu transferin şimdilik netlik kazanmasına engel olmuştu. Real Madrid yöneticileri yaptıkları açıklamalarda, bu futbolcu için sezon başında ödenen 24 milyon euro transfer bedelinin altını çizerek, aslında Robinho'nun daha fazla bir değere sahip olacağını ve resmi olarak talep edecekleri ücretin en az 30 milyon euro olacağını belirtmişlerdi.


kaynak SuperSpor – Real değil 'Kriz' Madrid - 13 Subat 2007 (İspanya Ligi)
  Alıntı ile Cevapla