Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2006, 17:11   #4
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Cordoba’dan Açıklama
09.05.2006 16:46

Futbolcularımızdan Oscar Cordoba, Futbol Takımımız'ın bugünkü antrenmanı öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Oscar Cordoba şunları söyledi:
"Şu an için gerçekten çok üzgünüm. Geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye Kupası'nı kazandık. Böylesine bir mutluluğu doyasıya yaşadıktan sonra sizlerin karşısına bu şekilde çıkmak beni oldukça üzüyor.
Ben her zaman için sahaya kazanmak için çıkan ve sahada olduğu sürecede takımım için herşeyimi veren bir oyuncuyum. Son maçımızda da her zamanki Cordoba gibiydim. Her zaman ne yapmak istiyorsam yine onu yapmaya çalıştım. Biliyorsunuz benim en büyük özelliğim ayağımla topu oyuna sokmak. Son karşılaşmamızdaki pozisyonda da topu ayağımla Sergen'e göndermek istedim. Ancak maalesef top istediğim yere gitmedi.
Bugünden itibaren Beşiktaş'ta olamayacağımı biliyorum. Beşiktaş'tan bu şekilde ayrılmak istemezdim. Ancak şunun altını çizerek söylemeliyim ki bugüne kadar Beşiktaş'ın kötülüğüne olabilecek hiçbirşey yapmadım. Ben Türkiye'den vicdanım rahat ayrılıyorum.
Buradan sizin aracılığınızla 4 yıl futbol oynadığım Beşiktaş Kulübü Yönetimi ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Herkese müteşekkirim."
__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline