Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 13:52   #347
-FReeDoM-

-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rico paşa diyor ki! Click the image to open in full size.‘Genç bir ekibiz, zamana ihtiyacımız vardı. Şimdi herşey yolunda. Hedefimiz lig ve kupa şampiyonluğu'
‘Çok iyi çalışıyoruz’
“Sezonun ilk yarısında yeni oluşan bir ekip olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadığımız bir gerçek. Ancak ikinci yarıda, devre arasındaki çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başladık. Bu, bizim için normal bir durum. Çünkü az önce de dediğim gibi yeni oluşan genç bir ekiptik. Doğal olarak belli bir alışma süresi geçirmek zorundaydık ve artık bu süreç tamamlandı. Şimdi pek çok şey yerine oturmaya başladı.”

‘Adım adım ilerliyoruz’
“Takım olarak baştan bu yana çok koşuyorduk. Ama taşlar yerli yerine oturmaya başladıktan sonra doğru yerlere koşmaya başladık. İlk yarı ile ikinci yarı arasındaki en belirgin fark bu diyebilirim. Şu an için bir problemimiz yok. Hedefimiz lig ve kupa şampiyonluğu... Önümüzde daha çok maç var. O nedenle, şu anda puan cetvelindeki pozisyonlara göre konuşmak erken. Uzun bir maratondayız ve maçlarımızı adım adım düşünmeliyiz.”