Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 16:02   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamit "Artık Bayern'deyim"

Ve sonunda Hamit Altıntop transfer söylentilerine noktayı koydu... Schalke 04'le bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli futbolcu, Bayern Münih'in 3 yıllık teklifini kabul ettiğini açıkladı...


Almanya'daki futbol elçimiz Hamit Altıntop'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'yi üzecek açıklama. Her iki kulübün de renklerine bağlamak için uzun süredir çaba sarfettiği, hatta Sarı-Kırmızılı kulübün Başkanı Özhan Canaydın'ın "Forması geldi, inşallah kendisi de sezon sonu gelir" sözleriyle ne kadar istekli olduğunu gösterdiği milli yıldız, hakkındaki söylentileri yaptığı açıklamayla sona erdirdi.
Peşinden bir çok Avrupa kulübünü de koşturan Hamit, Bayern Münih'in kendisine yaptığı 3 yıllık transfer teklifini kabul ettiğini, önümüzdeki sezondan itibaren Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceğini bildirdi.
2003 yılından beri Alman Birinci Ligi Bundesliga'da formasını giydiği Schalke ile 102 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, sözleşmesi bittiği için Bayern Münih'e bonservis bedeli olmaksızın transfer olacak. Hamit yaptığı açıklamada, Bayern Münih'e transferinin meslek kariyeri için önemli bir sıçrama tahtası olacağını söyledi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla