Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 16:14   #9
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Arıca'dan Galatasaray'a gözdağıClick the image to open in full size.14 Şubat 2007 15:30


Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor'da teknik direktör Erdoğan Arıca iddialı açıklamalar yaptıClick the image to open in full size.
Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta başından itibaren Teknik Direktör Erdoğan Arıca nezaretinde çalışmalarına devam eden Kırmızı-siyahlı ekipte hedef 3 puan olarak belirlendi. Kamil Ocak Stadı VIP salonunda haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Erdoğan Arıca, Trabzon deplasmanında alınan 2-0'lık mağlubiyeti ve Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçını değerlendirdi.

Erdoğan Arıca, Trabzon'da yedikleri iki basit golle maçı kaybettiklerini söyledi. Trabzonspor'un çok kolay goller bulduğunu belirten Arıca, "Bizim oyuncularımız da maç boyunca rakip kalede fırsatlar yakaladı ama bunları değerlendiremedik" dedi.

Trabzon maçından ders çıkararak Galatasaray maçına hazırlandıklarını ifade eden Arıca, şöyle konuştu: "Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray müsabakasında oyuncularıma güveniyorum. Saha dışında takım olduk, saha içinde de iyi şeyler yapıyoruz. Maçlarda her geçen gün pozisyon üretimimiz artıyor. Bu maçta inanıyorum ki oyuncularım kendilerine güvenirlerse sorun kalmaz" Galatasaray maçından hem puan hem de oyuncuların kendine olan güvenlerini kazanmak adına galibiyetle ayrılmak zorunda olduklarını anlatan Arıca, Cuma günü yapılacak son hazırlık çalışmasından sonra kampa gireceklerini bildirdi. Teknik Direktör Erdoğan Arıca, Galatasaray maçına taraftarları davet ederek, "Biz bu maçı kazanmak istiyoruz. Beşiktaş müsabakasında seyircimiz çok iyiydi. Bu maçta da aynı desteği taraftarlarımızdan bekliyoruz" diye konuştu.

Arıca, Galatasaray'ın formda golcüsü Ümit Karan ile ilgili bir soruya da şöyle karşılık verdi: "Pozisyon bulursa Ümit Karan değil bütün futbolcular gol atar. Geçen haftaki maçta Ümit Karan pozisyonlara girdi, golünü attı. Kendine güveni olan bir oyuncu. Ancak biz maç taktiğini hazırlarken Galatasaray bizi ilgilendirmiyor. Bizim oyuncuların yapacakları önemli. Savunmada, rakibin atak oyuncularını oynatmayacak, atakta da biz oynayacağız" Basın toplantısında Trabzonspor maçında sarı kart gören Zurita'yı uyardığını da ifade eden Arıca, kimsenin böyle ucuz kart görmeye hakkı olmadığını belirtti.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla