Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 16:55   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cep Telefonunuz İçin Görüntüleri Otomatik Kaydedin

Sandisk, flash bellekler konusunda dünya üzerindeki sayılı ve en güvenilir markalardan birisi; gerçekten de uzun süre kullanılabilecek ve oldukça dayanıklı bellekler üretiyor. Üretici bazı zamanlarda da "hep bellek mi üreteceğiz?" der gibi birbirinden ilginç multimedya ürünlerini de piyasaya sürüyor. Kuşkusuz V-Mate Video Memory Recorder da bunlardan birisi.

V-Mate Video Memory Recorder, aslında piyasada pek eşi benzeri olmayan bir ürün. Basit mantıkla bir PVR (Kişisel Video Kaydedici) gibi çalıştığını söyleyebiliriz. Hatta ürüne "Mobil Cihazlar İçin Özel Video Kaydedici" demek daha doğru olur. DVD oynatıcınızda veya kameranınızda izlediğiniz görüntüyü cep telefonunuzda, PSP'inizde veya diğer mobil cihazlarınızda oynatmak isterseniz, yapacağınız iş Sandisk V-Mate'i görüntü kaynağına bağlamak. Cep telefonunuz için gerekli format dönüşümünü kendisi eş zamanlı olarak yapıyor. Yani, istediğiniz diziyi, şovu, filmi, video klibi izlerken, Sandisk V-Mate diğer taraftan görüntüleri cep telefonunuz için zahmetsizce hazırlayabilir.
Genel Özellikler
Donanımsal MPEG-4 ve H.263 sıkıştırma
MP4, 3GP, 3G2 uzantı desteği
640 x 480 görüntü çıkışı
30 fps kare akışı
SD, SDHC, MiniSD, MiniSDHC, MicroSD, MicroSDHC, RS-MMC, MMCPlus, MMC Mobile, MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo desteği
Uzaktan Kumanda
Kompozit bağlantı
Tasarım

V-Mate aslına bakılırsa ilk etapta şık bir bellek kartı okuyucu gibi duruyor. Ürünün ön tarafında SD, SDHC, MiniSD, MiniSDHC, MicroSD, MicroSDHC, RS-MMC, MMCPlus, MMC Mobile, MS, MS Pro, MS Duo, MS Pro Duo gibi bellek kartlarını takabileceğiniz yuvalar var. Kısacası mobil cihazınız her ne olursa olsun, kullandığı bellek kartının V-Mate tarafından destekleniyor olması yüksek bir ihtimal. Arka taraf ise ön taraftan biraz daha karışık� Sırasıyla açma kapama düğmesi, adaptör girişi, video çıkışı, video girişi, PAL / NTSC format seçici, USB bağlantısı ve kumanda alıcısının bağlantı noktası yer alıyor. Cihazın tüm fonksiyonlarının kumanda üzerinden yürütüldüğünü bu noktada belirtmekte fayda var. Çünkü üzerinde kaydı başlatmaya veya durdurmaya dair hiçbir tuş yok. Sonuçta herkes kumanda kullanmayı sevmeyebilir veya kumandanın aniden pili bitebilir. Bence üst tarafta kontrollere yönelik şık tuşlar kullanılabilirdi. Hiç de fena olmazdı açıkçası. Ayrıca ayarlar için de kumandayı kullanmanız şart.

__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla