Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-02-2007, 16:57   #5
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kumandayı beğenmeme gibi bir şans yok. Çünkü ürünü kullanmak için başka alternatifiniz yok.
Kullanım

Televizyonunuza bir DVD oynatıcı bağlı olduğunu düşünün. Bağlantıyı haliyle kompozit kablolar ile sağlıyorsunuz. Yani elimizde görüntü için sarı, ses için de kırmızı ve beyaz girişler var. İşte Sandisk V-Mate Video Memory Card Recorder, DVD oynatıcınız ve televizyonunuzun arasına bağlanıyor. Dolayısıyla ürüne video kaynağınızdan ayrıca bir giriş sağlamak zorunda değilsiniz. Bu noktada DVD oynatıcı sadece bir örnek; elbetteki kompozit girişe sahip başka cihazları da Sandisk'e bağlayabilirsiniz.

LCD-TV ile bağlantı.

Ürünün bağlantısını yapmak için kutudan gelen kompozit kabloları ürün üzerinden hem TV'ye hem de görüntü kaynağına bağlamanız yeterli. Enerjiyi ise yine kutudan gelen adaptörü kullanarak veya USB arabirimi üzerinden sağlayabilirsiniz. Ürün arkasındaki USB girişinin de bu noktada sadece enerji işlevini yerine getirdiğini belirtmekte fayda var. Yani ürünü bilgisayarınıza bağlayarak bir kart okuyucu olarak kullanamıyorsunuz. Başka bir deyişle hafıza kartına kaydedilmiş videoları bilgisayarınıza aktarmak için ayrıca bir kart okuyucu kullanmanız gerekiyor. Bu pek de hoş değil. Görüntüleri oldu ki bilgisayara aktarmak istedik. Bir de kart okuyucu mu almak gerekecek yani?

Görüntü ve ses aktarımında kullanılacak kompozit bağlantılar ve enerji bağlantıları sağlandıktan sonra geriye sadece video standardını belirlemek için kullanacağınız PAL / NTSC anahtarı, IR alıcı bağlantısı ve cihazın çalışmasını sağlayacak ON / OFF tuşunu kullanmak kalıyor. Ülkemizdeki görüntü standardı PAL olduğu için anahtarı PAL'e uygun şekilde ayarlamalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla