Eski Fenerbahçeli Fransız golcü Nicolas Anelka yaptığı açıklamada Bolton Wanderers'da kariyerini sonlandırabileceğini söylerken, eğer dev bir ekipten kendisine transfer teklifi gelirse değerlendirebileceğini de ifade etti.
4-4-2 Dergisi'nin Fransızca sayısına konuşan Anelka ilk tercihinin Premier League'de kalmak olduğunu söylerken, diğer liglerin büyük ekiplerinden teklif alması durumunda ise bu tercihinin değişebileceğini vurguladı. Yıldız isim Fransa'da O.Lyon ve Almanya'dan Werder Bremen ekiplerinden de resmi olarak teklif aldığını ilk kez açıkladı.
Bolton Wanderers formasıyla bu sezon eski formuna döneceğinin sinyallerini veren ve adeta yeni bir başlangıç yapan Anelka, "Fransa'da sadece PSG'de oynarım. Çünkü ben Paris'liyim. Lyon'da da oynamak isterdim ama bunu yapamam" derken, "Büyük kulüpler benim sorunlu olduğumu düşündükleri için transfer konusunda bana uzak kalıyorlar, fakat ben hiçbir kulüpte hocamla sorunlar yaşamadım" dedi.
Son olarak Anelka Liverpool'un kendisini kiralamak isterse seve seve Anfield Road yolunu tutabileceğini söyledi.
kaynak SuperSpor – Anelka teklif bekliyor! - 14 Subat 2007 (İngiltere Ligi)