Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 12:47   #12
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Barçalanıyor..!!!

Samuel Eto'o tartışmasıyla karışan Katalan kulübünde Kamerunlu futbolcu ve teknik direktör Frank Rijkaard sezon sonunda kesin olarak ayrılıyor.

Geçen sezonu Şampiyonlar Ligi ve İspanya Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Barcelona'da Eto'o'nun teknik direktör Frank Rijkaard ve takım arkadaşı Ronaldinho'yu suçlayan cümleleriyle ortaya çıkan kriz büyüyor. İddialara gore geçen sezon attığı 26 golle gol kralı olan Eto'o, takımın yıldızı olarak ön plana çıkan Ronaldinho'yu kıskanıyor. Yakın çevresine, "Benim adım da Etoodinho olsaydı, daha popüler olurdum" diyen Kamerunlu futbolcu, geçtiğimiz Pazartesi başkan Joan Laporta'ya, "Sezon sonunda beni bırak Real Madrid'e veya Chelsea'ye gideyim" dedi.
Click the image to open in full size.
Laporta da bütün takımın nefretini kazanan Eto'o'nun teklifini kabul etti.

YA SCHUSTER YA KOEMAN
Başkan Laporta, güvenmediği ve takım için yetersiz bulduğu teknik direktör Frank Rijkaard ile de ipleri kopardı. Takımın gizli başkanı denilen eski teknik direktör Johan Cruyff'un da desteğini kaybeden Hollandalı teknik adam sezon sonu ayrılıyor. Yerine Getafe'yi çalıştıran Bernd Schuster veya PSV Eindhoven'ın hocası Ronald Koeman getirilecek. Takım içindeki çekişmelerden bıkan Ronaldinho'nun ise Chelsea ile görüştüğü iddia ediliyor.

kaynak SABAH - 15/02/2007 - Barçalanıyor