Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 12:58   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Larsson’dan M.United’e erken veda

Manchester Unired’a ara transfer döneminde transfer olan İsveçli ünlü golcü henrik Larsson, gelecek ay takımdan ayrılıp İsveç’e geri döneceğini açıkladı.


Manchester Unired'a ara transfer döneminde transfer olan İsveçli ünlü golcü henrik Larsson, gelecek ay takımdan ayrılıp İsveç'e geri döneceğini açıkladı.

Tecrübeli golcü, Manchester'de güzel vakit geçirmesine rağmen, 12 Mart'ta İsveç'e döneceğini bildirdi. 35 yaşındaki eski İsveç Milli Takımı oyuncusu, ülkesinin Helsingborg takımından kiralık olarak Ada ekibine gelmişti.

Larsson yaptığı açıklamada; '' Bu benim için güzel bir macera oldu, burada çok iyi vakit geçirdim. Ocak ayında transfer olmuştum ve Mart'ta İsveç'e dönerek orada futbol oynamaya devam edeceğim. Manchester'de tahminimden fazla bile maç oynama fırsatı yakaladım, bu kadarı bana yetti, çok mutluyum.''


kaynak FUTBOL ARENASI - tahmin, sanal bahis, maç yorumları, canlı sonuçlar, haberler, videolar, süper lig, futbol, goller, fikstür, avrupa, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzonspor
  Alıntı ile Cevapla