Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 13:04   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Hertha Yıldıray’ın alternatifini buldu

Alman Bild gazetesi, Hertha Berlin’in milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile anlaşamaması durumunda alternatif olarak İsviçreli Xavier Margairaz ile ilgilendiğini yazdı


Alman Bild gazetesi, 1. Lig (Bundesliga) takımlarından Hertha BSC Berlin'in, milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile
sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşma sağlayamaması durumunda alternatif olarak FC Zürih kulübünde oynayan İsviçre Milli Takım oyuncusu Xavier Margairaz'la ilgilendiğini yazdı.

Sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Yıldıray'ın Hertha BSC Berlin'deki geleceği yönünde henüz kesin karar vermemesi nedeniyle kulüp menajeri Dieter Hoeness'in Margairaz'ı takibe aldığı belirtildi.

Hoeness, bu konuda yaptığı açıklamada, ''Eğer Yıldıray'la anlaşırsak Bundesliga'dan oyuncu almayacağız, ancak yurt dışında bir alternatif bulmak için araştırmalar yaptık'' dedi.

Berliner Kurier gazetesine konuşan Yıldıray ise Hertha BSC Berlin'in, gelecek ile ilgili planlarında önemli bir yer tuttuğunu belirterek, ''Tekrar tam olarak iyileştiğimde Hertha'yla görüşeceğim'' şeklinde konuştu.

Hoeness ise henüz Yıldıray'ın kalacağı yönünde bir eğilim görmediğini ifade ederek, ''Yıldıray'ın önünde diz çökmeyeceğiz. Yıldıray'ın bir an önce karar vermesi lazım. Yıldıray, başka bir kulüp bulamadığı için Hertha BSC Berlin'de kalıyormuş gibi bir durumun ortaya çıkmaması lazım'' dedi.


kaynak FUTBOL ARENASI - tahmin, sanal bahis, maç yorumları, canlı sonuçlar, haberler, videolar, süper lig, futbol, goller, fikstür, avrupa, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzonspor
  Alıntı ile Cevapla