Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 17:55   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Oğlum bunu hakketmişti"

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Mehmet Okur'un ''All-Star Karması''na seçilmesi, Balıkesir'in Erdek ilçesinde yaşayan ailesini sevince boğdu.. Okur'un annesi Nimet Okur yaptığı açıklamada, ''Ertesi gün herkes bizi tebrik etti. Benim oğlum bunu hak etti, herkes biliyor" dedi..

Erdek'e bağlı Ocaklar beldesinde yaşayan anne Nimet Okur, yaptığı açıklamada, oğlunun gece telefonla kendilerine arayarak mutlu haberi verdiğini, sevincinden ağlamaya ve bağırmaya başladığı için oğlunun telefonu kapamak zorunda kaldığını söyledi.

Oğlunun başarılarından büyük gurur duyduklarını, Okur'un ''göğüslerini kabarttığını'' dile getiren Nimet Okur, ''Oğlum benim ağlamam ve bağırmamdan dolayı telefonu kapadı. 10 dakika sonra tekrar aradı, (sakinleştin mi anne) dedi. Sonra telefonda konuştuk. Gelinimle de konuştum. Bu çok güzel bir duygu, tarifi mümkün değil'' dedi.

Anne Okur, haberi aldıktan sonra sabaha kadar uyuyamadığını dile getirerek, ''Ertesi gün herkes bizi tebrik etti. Benim oğlum bunu hak etti, herkes biliyor. Hasta hasta çıktı maçlara ve bunu hak etti. Mehmet, mart ayında baba olacak. Eşimle birlikte oğlum, gelinim ve torunumu görmek için ABD'ye gideceğiz'' diye konuştu.

Baba Adullah Okur da Mehmet'in iki yıldır iyi performans göstererek All-Star'a seçilmeyi hak ettiğini belirtti.

Haberi aldıkları gecenin sabahında oğulları için kurban kestirdiklerini anlatan Abdullah Okur, ''Oğlum bu mutlu haberi verince sevinçten gözyaşlarımıza hakim olamadık. Mehmet özellikle bu yıl çok büyük başarı gösterdi. Bu başarıyı bekliyorduk. Bizce geç bile kalınmış bir karar'' dedi.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline