Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 21:49   #8
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SESENOUMA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaa arkadaşlar ben bu topiği açan arkadaşı şiddetle kınıyorum takım düzelince işler yoluna girince medya 1 i 1000 yaparak üstümze saldırıyor işte bazı ark.larda onları burda topic yaparak medyanın yanıda duruo bırakın allah aşkına yaa tmm hersey güllük gülistanlık deil ama bu kadar abartılırmı bişey başkanımz açıklama yaptı del bosque konusunda öle bişi yok biz parasını verdik cas ın yaptırım gücü yoq die biz hala takımı kötülüyorz ne batağı yaa biraz rakiplerin forumlarına bakın adamlar kötüğü bile ii yapıo ben bunu yapın demiorm en azından olmayan şeyleri abartan medyaya alet olmayın !!!
benim konuya yorum yaptığımı gördün mü ??? medyada çıkan bir haberi paylaşayım dedim...burası www.beşikrasforum.net adı üzerinde besiktas forumu besiktasın haberlerini elbey paylaşacaz...benim hiç türkiye süper ligi haberlerine yorum yaptığımı yani diğer takımların haberlerine yorum yaptığımı gördün mü ??? yada onlarla alakalı konu açtığımı ??? forum sahibi böyle bi bölüm açılmıştır beğenmeyen yorum yazmaz dedi bende o bölümü beğenmediğim için hiç yorum yazmıyorum...forumda tek es geçtiğim bölüm diyebilirim....yani anladın sanırım açıklamamdan bişeyler.....