Tarığın işten çıkmak istemesi, naz'ın dağ bahanesi ile geri gelip tarığı alması Tarık ıslak ıslak’ı söyler ve naz, tarığa kısasa kısas yapar.
Naz: eee yok mu başka şarkı?
Tarık: yok bitti
Naz: ne?
Tarık: bildiğim bütün şarkıları söyledim başka kalmadı. (morali bozuk bi biçimde arabayı yine durdurur) eh şarkı söyleyemeyeceğime göre sizin için hiç bi çekiciliğim kalmadı. Çekiciliğim kalmayınca hiç çekilmem. O yüzden daha fazla canınızı sıkmadan ben aranızdan çekileyim. Yani siz ve arabanızdan.
Tarık arabadan iner ve otostop yapar, naz da arkasından çıkar.
Naz: ne bekliyosun? Gelip sana lütfen bin şu arabaya beni yalnız bırakma diye yalvarmamı mı?
Tarık: istediğiniz kadar yalvarın. Bana sürekli yalancı şoförüm diye hitap eden birinin yanında bi dakika bile durmam
Naz: ay çok özür dilerim. İnan bilmiyordum sana bu kadar koyduğunu “ŞOFÖR” denmesinin, yalancı dememe takılacak değilsin heralde çünki yalancısın.
Tarık: iyi işte. yanınızda yalancı birini çalıştırmak istemezsiniz heralde.
Naz: doğru söylüyosun. Belki de ilk defa doğru söylüyosun. Evet istemem ve de istemiyorum. Sana hayatta başarılar. Ve de filiz tekelioğlu ile mutluluklar dilerim. (yine romantik bi bakışmadan sonra naz araba ile ayrılır.)
Tarık sadri’yi arar.
Tarık: çabuk gel beni al
Sadri: ee nerdesin sen?
Tarık: hiç bi fikrim yok.
Sadri: tamam ozaman sen “hiçbi fikrim yokla, peki ben seni nasıl bulucamın köşesine çık ben oraya geliyorum”
(o sırada naz gelir)
Naz: babam sen olmazsan beni hayatta dağa yollamaz. Şurda kırk yılın başı bi tatil yapıcam. Bir hafta daha idare edelim durumu
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |