naz:koskoca Vahi Özkul kuklaya dönmüş!! İplarden birini Hulusi Tekelioğlu almış öbürünüde belkıs??? işte soyadı herneyse hoppidi hoppidi oynatıyorlar babamı hadi Hulusi Tekelioğlu 10.000.000 dolar kredi verdi!! bu belkıs ne verdi????peki!!! tarık:pozitif enerji naz:haaaaaaaaaa!!! bana karşı o suratsız kadını savunuyorsun demek? Kimblir oda Bora gibi ne sahtekar çıkacak hatta belkide sahtekarlık sanatının inceliklerini öğreten taa kendisi nasılda sızdı evin içine bir haftada naz: YERLİ MATAHARİ!!! tarık: o kadının sizi ne kadar çok düşündüğünün farkındamısınız? naz: farkındayım tabii babama giden yoldaki en büyük rakibi benim! beni nasıl alt edeceğini düşünüyor sürekli bunlar resmen ÇETE!!! Bora tekelioğullarına sızacak bu Özkulara tarık: Bora hiçbiryere sızamıcak  naz:haaaaa doğru pardon ben unutmuşum Filiz Tekelioğlu Boranın sahtekar olduğunu anlayıp sana dönmeye kara vermişti : eeeee nasıl geçti geceki görüşmeniz? tarık:Naz hanım daha öncede söyledim yine söylüyorum Filiz hanımla aramızda düşündüğünüz gbi bişi yok naz: aaaaa olmadı ana! senin gibi usta bir yalancı böyle durumlardahemen en basit yalanı söyler. "Aramızda duygusal bişi yok o benim abisi gibi görür bende ona kardeşim gözüyle bakarım tarık:Aynen öyle! naz:tabi tabi tabi bende inandım?!!!eee neden vazgeçmiş Filiz kardeş Bora beyden? anlamışmı nasıl sahtekar olduğunu? tarık: evet naz: öylemiiiiii nasıl? tarık: Sizin o hiç beyenmediğiniz Belkıs hanım sayesinde. naz:Ya sen niye bu kadar safsın? Hadi babam tamam sen niye inanıyorsunbu kadının laflarına! kadın 20 yıldırelinde büyüttüğü canından çok sevdiği Boracığını bi kalemde siliverdi yani öylemi? tarık:evet! ve birgün sebebini anlayacaksınızve o kadına ne büyük haksızlık yaptığınızı fark edeceksiniz! telefon çalar lili lili lili lili lili lili naz:Hayyy Allahhh istemeden gördüm iyimi?!!! AÇSANA!!! yazık kızcağıza bi abi nasihati isticekti belkide. Demekki bunun abisiyle arası kötü Tarık Tekelioğlu hiç ilgilenmiyorki kardeşiyle şoförden medet umuyor zavallı telefon çalmaya devam eder lili lili lili lili lili lili naz:AÇSANA!!!!! tarık:alo filizAbi hemen bankaya gel. Babama Borayı söyleyemedim birsürü toplantı var senin girmen lazım imza durumları tarık:Tamam kaçta? filiz:Anne kaçtım bennn. hımmmm 11:30 da en son 4 te var birtane tarık:Tamam yetişirim.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |