tarık: Kaçta bitiyordu dersiniz? naz: Vazgeçtim okula gitmiyorum eve dön tarık:Neee naz:Eve dön dedim! Tatile çıkmaya karar verdim. tarık:Ne zaman? naz:Hemen şimdi!! Niye dönmedin sen hala? tarık:Naz hanım ıııııııı u biraz ani bir karar olmadımı? naz: Evet öyle oldu bir sorun mu var? tarık: Benim bugün bi işim vardı! naz: senin bi tek işin var oda benim şoförlüğün başka işin varsa ben sizi iç tutmayım.Çabuk yap seçimini ben mi o mu? Yaniii benim işimmi o öbür işmi?Hani ben mi o mu derken iş anlamında dedim o kadarını anladın herhalde  tarık: Bana bir kaç saat izin verseniz? naz:Hemen şimdi dedim!!!10 saniyen var ya hemen dönersin yadaaaa sakın bidaha eve dönme 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1111 (1'de ani bir dönüş) naz:haaaaaaaaah son saniyeye kadar bekleyip saçma bir manevrayla döneceğine 10 saniyede adam gibi dönemedin ya PES!!! tarık: Siz döndüğüme dua edin  naz:Benn! döndüğüne dua edicem! Niye? şoförüm arabayı döndürdü diye! bide döndürmeseydin İŞSİZDİN şuanda İŞSİZZZ!! (bir manevra daha tarık geri döner) tarık:Evet buyurun kovun şimdi sizde rahat edin bende naz:çabuk döndür şu arabayı! tarık:10'a kadar sayıyorum ya benden özür diler adam gibi dönmemi söylersiniz yada???!!! naz:Yada neee? tarık:10 9 8 7 6 5 4 3 2 naz:Ya hemen dönersin yada atlarım aşağı(arabanın kapısını açar)
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |