Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-02-2007, 23:53   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Alonso: 'Renault sezon öncesi istikrarsız'

Alonso: 'Renault sezon öncesi istikrarsız'

Renault'da son iki sezonu şampiyonlukla kapatan İspanyol pilot Fernando Alonso, eski takımının yeni sezon hazırlıklarında istikrarsız bir tablo çizdiğini ifade etti. 3 yıllık sözleşmeye imza atarak McLaren'a geçen Alonso, İspanyol Diario As radyosuna verdiği demeçte, Renault'nun bu yıl MP4-22 kadar rekabetçi olmadığını kaydetti.

Click the image to open in full size.

2006'da hiç zafer kazanamayan McLaren'la şampiyonluk serisini devam ettirmeyi hedefleyen Alonso konuşmasında, "Renault oldukça iyi görünüyor ancak şu an için bizim gibi bir istikrara sahip değiller" dedi. Alonso, "Bir gün gerçekten güçlü görünüyorlar, ancak bir sonraki gün böyle olmuyor. Fakat ne olursa olsun sonuçta dikkat edilmesi gereken rakipler" diye konuştu.

Bu arada kendisinin şampiyon olmaması halinde şampiyonluk kupasını hangi takımın kaldıracağı sorusuna ise Alonso, "Kesinlikle Renault" cevabını verdi. İspanyol pilot bununla birlikte, Ferrari'ye geçen McLaren'daki selefi Kimi Raikkonen'in Giancarlo Fisichella veya Heikki Kovalainen'den daha iyi bir pilot olduğunu belirtti.

Bu yıl şampiyonluğu kazanması halinde Formula 1'i bırakacağı yönündeki söylentileri de yalanlayan Alonso, "3 kere şampiyon olmak harika. Ancak üçüncü şampiyonluğun son şampiyonluğum olmayacağını umuyorum. Ayrıca emekli olamam çünkü McLaren'la sözleşmem var" dedi.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla