Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2007, 09:25   #6
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Zoraki barış

Demirören, pazartesi günkü icra kurulu toplantısında tartışan iki yöneticiyi bir araya getirip barıştırdı. Ancak kırgınlık hâlâ sürüyor.


Beşiktaş'ta yeni yönetimdeki ilk ciddi kriz, başkan Demirören'in araya girmesi ile donduruldu. Pazartesi günkü icra kurulu toplantısında icra kurulu başkanı Kenan Öner ile futbol şube sorumlusu Celal Kolot personel çıkarımı konusunda sert şekilde tartışmıştı. İki yöneticiyle bir araya gelen Demirören'in tarafları dinledikten
Click the image to open in full size.
sonra zoraki de olsa barıştırdığı bildirildi.

HİÇ KONUŞMADILAR
Öner'in Demirören'e "Burada Beşiktaş için çalışıyoruz. Farklı fikirler, tartışma olabilir ama küfürlü üsluba müsade etmem" diyerek Kolot'u şikayet ettiği öğrenildi. İki yönetici dün Konya'ya giderken birbirleri ile konuşmadı. İstifadan dönen Kolot'un Konya'ya gitmesi 'görevde kalıyor' mesajı olarak algılandı.
Fatih DOĞAN

Kim yaptıysa o kapatsın!

İcra kurulunda Kenan Öner'in "İşten çıkarmalar yönetimin kararı. Bu liste imzalanacak" isteğine, Celal Kolot direnince tartışma çıkmıştı. "Bu borcu kim yaptıysa o kapatsın" diyen Kolot, küfürlü üslup kullanınca, Öner, "İcra Başkanıyım" uyarısı yapmış, Kolot istifanın eşiğine gelmişti. Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla