Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2007, 14:12   #143
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

''Kendimize olan güvenimiz geri geldi"

Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, sezon başında uyum sorunu yaşamalarına karşın bu sıkıntının ortadan kalktığını belirterek, ''Kendimize olan güvenimiz geri geldi. Bütün bunların neticesinde ise ikinci yarıda özlenen Beşiktaş'ı izletmeye başladık" dedi..

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesindeki, ''Cola Turka ile Futbolcu Günlüğü'' bölümünün konuğu olan İbrahim Üzülmez, özellikle iyi geçen devre arası kampında inançlarını geri kazandıklarını belirterek, ''Kendimize olan güvenimiz geri geldi. Bütün bunların neticesinde ise ikinci yarıda özlenen Beşiktaş'ı izletmeye başladık. Hedeflerimize ulaşabilmemiz için bu çıkışın devam etmesi gerekiyor'' dedi.

Sezon başında yaşadıkları en büyük sıkıntının uyum sorunu olduğuna değinen İbrahim Üzülmez, şunları söyledi:
''Biz çok iyi bir takımız. Fakat uyum sorunu futbolun en büyük hastalıklarından bir tanesi. Biz ilk yarıda bunun sancılarını çok çektik ama şu anda gördüğünüz gibi ilk yarıdakinden eser kalmadı. Şimdi herkes birbirini çok daha iyi tanıyor. Dolayısıyla ilk yarıdaki kötü görüntü ortada yok. Ben uyum sorununun tam anlamı ile ortadan kalktığını düşünüyorum. Daha iyi futbol oynuyoruz. Maçlara daha rahat çıkıp daha rahat puan kazanıyoruz. Taraftarlarımız ile camiamızın da bize olan desteği ve güveni arttı. Şu anda herkesin moral motivasyonu üst seviyede. Bunların karşılığını almak istiyoruz. Ama önümüzde çok kritik 3 maç var. Konyaspor, Trabzonspor ve Galatasaray maçlarına da üst seviyede moralle çıkmamız gerekiyor. Eğer şampiyonluk yarışında biz de varız diyorsak bu maçları kazanmamız lazım. Her maçı çok ciddiye almamız lazım. Her maçı final olarak görmeliyiz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bu mantalite ile mücadele etmeliyiz.''

''ŞAMPİYONLUKTA BİR TAKIM FAVORİ OLMAZ''
İbrahim Üzülmez, ilk yarı sonunda herkesin Fenerbahçe'yi şampiyon olarak gösterdiğini belirterek, ''Kimse şampiyonlukta bir takımı favori gösteremez. 3 puanlı sistemde her zaman her şey olabilir. Neyin ne olacağı belli olmaz. Nitekim Fenerbahçe'nin puan kayıpları bizi ön plana çıkardı. Ben ilerleyen haftalarda puan kayıplarının devam edeceğini düşünüyorum. En az puan kaybeden ipi göğüsler. Umarım en az puan kaybeden takım da biz oluruz'' ifadesini kullandı.

Ayrıca, kendisine takılan, ''Deli İbrahim'' lakabının nasıl oluştuğuyla ilgili de, ''Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum, sahada ısınıyoruz. Bir anda tribünler 'Deli İbrahim' diye bağırmaya başladı. İlk söylediklerinde ben anlamadım. Bir baktım herkes gel gel diye işaret yapıyor. O anda kıramıyorsunuz tabi. Bir kere gittim, gidiş o gidiş. 'Deli' olarak kaldık. Bu lakap beni rahatsız etmiyor. Sonuçta ben bunun iyi niyetle yapıldığını biliyorum'' dedi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla