Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2006, 01:20   #4
Sinem1903

Sinem1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

öncelikle yazın için sağol gerçekten emek wermişsin we çoğu şeyde haklsın arkadaşım,anladığım kadarıyla sende bizler gibi eskileri yani metinleri,alileri ,feyyazları özlüyorsun,bu kadar köklü we başarılı bir geçmişi olan beşiktaşımızı inan hiçbirimiz bu durumda görmekden mutlu değiliz ama herşey her zaman dört dörtlük olmuyor,bunun hesabını sormaya kalkarsak inan işin içinden çıkamayız,suçlaları hala aramızda,bunu yapanlar beşiktaşı çıkarları için kullananlar we hatta etrafında taraftarlarımızın olduğu insanlar,bizlerdede suç yokmu tabiiki war,bazı şeyleri hazmedemeyip,takımımıza belki azda olsa sırt dönebiliyoruz,art niyetsizce,sadece içimizdeki beşiktaş aşkından,kızgınlığımızdan,birazda kendimizi anlatamamaktan.....ama zamanla bunlar hallolacaktır,biz bir aileyiz,we her ailede sorunlar olur fakat soğumak kelimesini,beşiktaşın yanına hiç yakıştıramıyorum,değil şuan ki dururumumuz,küme bile düşsek benim aşkım asla bitmeyecek,cordoba konusuna gelirsem eğer,sen bu probleme çok duygusal bakmışsın,biraz daha gerçekçi olmamız gerekiyor,onu hepimiz sewdik,çok yaralarını gördük,ama artık bizi aklından çıkardığını çok net gösterdi,üzerinde durmamak gerekiyor,içindeki beşiktaş aşkı hiç bitmesin başka bişey söyleyemiyorum,teşekürler tekrar fikirlerin için..