---AL 1DE BURDAN YAK---
al 1de burdan yak, kapasite meselesi bak, perde kapanmış lak lak, başlar az sonra dedikodu kazanýna kepçe olsan kaç yazar? çatlak seslere alıþtı her kulak, beni upgrade edin, rapi þadettim kulaklara download edin rapin evi çıtasını tepelere çaktım kontrol edin, teknoloji bugün yine jön dinmiş bakışlar bön yüzünü kendine dön çabalamalı ve bulmalı yön, sago rapte en ön, nizam mayın malzeme mayın rahat tespit edin ta kendisi hayat kim kaldý bir şakayla sakat? beş kişi kalmıþ canavar sagokat biz karagöz siz hep hacivat, piri watı takarak robota bağlasak tamı saklasak? kendimizi yemesek de yanında mı yatsak? yo kime trip atsak? bugünlerde herkes aksak kısa dönemeçten yolumuzu bulsak herkes iþini bilir kiþi maksat takdir dünyalý dostum yo yo yo yo bana iyi rol verin amacý var yapýlan her eylemin, nihayetinde boþa akmasýn terin hediyesi paketli her emeðin göz nuru nedirse ettiðin odur ki bulurun galaksilerde raks ederken þuuruna dostum hay aksilerde dolup taþar umudum.. hadi gazla..!
al 1de buradan yak sadrazamýn ikram ben dilenci þayet hicvin sonu idam neyse ne baþ koydum yoluma yürürüm yok hatam yok þakam x2
dünya malý uçan halý bin ve de düþ bitecek ol emin kurduðun her düþ çok rüküþ düþünce modalarý gülüt, fiyasko dolu aklýmýn odalarý güç birimlerini devreye sokun hadi he-man misali þahlanat bi matrix tanýdým benim ki matrax atraksiyonlarýmýn tamamý durmaksýzýn markaj gözlerin sulu boya kývamý makyaj uzaklaþ yaný baþýmdan iþin yaþ geceleri yüzde kýrkýmýz ayyaþ hip hop bala gora yelken fora ileri rota baðdat ý bulmuþ emmim sora sora bazen kaderi belirler yazý yada tura moral düþünce zora komiklikler þakalar yetiþir imdada, ustura misali keskin zekalarýn dansýný izle acaba kaç cambaz yürür ayný ipte? emekler misin koþmadan önce? bilip de bilmezden gel dilinci linç eder dilenci oh çeker dilenci ahkam keser.. hadi gazla..!
al 1de buradan yak sadrazamýn ikram ben dilenci þayet hicvin sonu idam neyse ne baþ koydum yoluma yürürüm yok hatam yok þakam x2 |