Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-02-2007, 19:16   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rijkaard Sezon Sonu Ayrılıyor

RIJKAARD SEZON SONU AYRILIYOR!

La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'nın Hollandalı teknik direktörü Frank Rijkaard takımdaki bazı oyuncularla yaşadığı sorunlar sebebiyle bu sezonun sonunda görevinden ayrılma kararı aldı. Bu kararda Kamerunlu yıldız Saumel Eto'o'nun hafta başında sarfettiği sözlerin de etkili olduğu ifade edildi.

Barcelona'da Rijkaard dönemi sezon sonunda bitiyor.

Katalan ekibiyle beşinci sezonunu yaşayan Hollandalı teknik adam takımdaki bazı oyuncularla yaşadığı sorunlar sebebiyle sezon sonunda görevinden ayrılma kararı aldı. Rijkaard'ın bu kararında özellikle Kamerunlu yıldız Eto'o'nun 2-0 kazanılan Racing Santander maçından sonra yaptığı açıklamaların etkili olduğu ifade edildi.

Eto'o karşılaşma sırasında hocasının oyuna alma girişimine karşı çıkmış, maçtan sonra da takım arkadaşı Ronaldinho ve teknik adam Rijkaard aleyhinde açıklamalar yapmıştı.

44 yaşındaki Hollandalı teknik adamın Katalan ekibiyle 2009 Haziran'a kadar kontratı bulunuyor. İspanyol AS Gazetesi Rijkaard'ın kişisel sorunları sebebiyle ayrılma kararı aldığını iddia etti. Rijkaard 2000 yılında başına geçtiği Barcelona'yla geçen sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu'nu da yakalamıştı.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla