Alıntı:
5 i K T A S´isimli üyeden Alıntı
1903 delisi nickli kardeşim üzülme sen. bağışıklık kazanacaksın sende zamanla umutlanıp utanmalara herşeye rağmen sevinmek için sevmedik mantığıyla kimseye boynunu eğme. senle dalga geçecek olanların takımlarınıda görüyoruz. yani yıkıldım.berbat bi gündü. umutlanıpta bu hale düşmesi dahada kötü. ama gün doğmadan neler doğar dostlar. bu maç geride kaldı. hepimize geçmiş olsun |
çok saol sözlerin için.Biz 10 seneden beri istikrarlı başarıya hsret kaldığımız için.Aldığımız bir galibiyet o kdr başarıya hasretizki bizi sevindiriyor.Hemen şampiyonluk sözleri geçmeye başlıyor.Ben ölene kladar şampiyon olursak gerçekten inanılmaz bir kutlama yapacam.Şimdi artık hedefimiz fb yi durdurmak değil ilerlemek olmalı.Bence sadece fb ye bakarak hareket ettiğimiz içn puanları toplayamıyoruz.Lütfen bir kez daha diyorum gs bjk kardeş sloganlarını duyduğumda kendimden utanıorm futbolculardan tek isteğim gs yi yensinler isterlerse eziklere yenilsinler.Bence gs maçı bjk nin onu ve gurur maçıdır.Bu maçı alamazsak bir gurursuz gibi yaşayacağım ve de gs lilerin sizinkiler yine maçı bize werdi laflarını duyacağım.Ligi gsde n önde bitirip gerçek bjk yi o zmn gösterelim lütfen.bna bu yazıyı yazdım diye kızanlarda olabilir ama lütfen gelişen olaylara dikkat edelim.Gçen seneki 2-1 lik gs mağlubiyetinin telafisi bööle olur.Eğer gs yi yenersrek gerçek bjk lilik ruhunu ortaya koymuş oluruz.Saygılarımla