Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 13:46   #12
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İlk istifa cepte
İcra Kurulu'nda Kenan Öner ile tartışan Celal Kolot, önceki akşam da Konya'da sinirlerine hakim olamadı ve başkana istifa dilekçesini sundu.


Masayı Yumrukladı
Beşiktaş'ta genel sekreter Kenan Öner ve futbolun patronu Celal Kolot'un kavgasıyla başlayan ve FOTOMAÇ'ın ortaya çıkardığı gerginlik Konya'da istifa ile sonuçlandı. Konya Dedeman Oteli'nin çekme katında dün başkan Demirören, 6 yönetici ile toplantı yaptı. Del Bosque'nin tazminatı Click the image to open in full size.nedeniyle sinirleri bozulan başkanın, son olayın ardından sinirden masaya yumruğunu vurduğu öğrenildi.

Sesi Lobiden Duyuldu
Sesi lobide bile yankılanan başkan, "Medya üzerime geliyor, yanımda hiçbiriniz yoksunuz. Destek beklerken nelerle uğraşıyorum" diyerek çıkıştı. Celal Kolot, hemen yanında oturan ve ortaya konuşan başkanın bu çıkışını üzerine aldı. Ardından ikili arasındaki karşılıklı atışmalar, 'Sinan Engin'le konuştun- konuşmadın" tartışmalarıyla ve borçlarla ilgili farklı fikirlerin ortaya atılmasıyla iyice büyüdü.

'BOŞ BİR KAĞIT VERİN!'
5 yöneticinin müdahale etmediği konuşma sürerken, 22.43'te Kolot, "Yeter artık bunaldım, usandım. İstifa ediyorum" dedi. Başkan da "Verin bir kağıt" diye onaylayınca, Kolot'un elle yazıp imzaladığı istifa dilekçesi Demirören'in evrak çantasına konuldu. İki yönetici saat 23.00'te tartışmalardan rahatsız olup masadan ayrıldı. Ancak Kolot, grup tamamen dağılana kadar masada kaldı.
Fatih DOĞAN
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla