Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 14:16   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldıray yine sakatlandı!

Almanya 1. Futbol Ligi'nde (Bundesliga) Hertha Berlin forması giyen milli futbolcu Yıldıray Baştürk, antrenmanda sakatlanması nedeniyle en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
Bu sezon geçirdiği sakatlıklar nedeniyle bir türlü verimli olamayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk, takımı Hertha Berlin'le çıktığı antrenmanda sakatlanarak antrenmanı terk etti. Hertha Berlin kulüp doktorları, takımın oyun kurucusu Yıldıray'a yapılan ilk müdahalenin ardından yaptıkları açıklamada, Yıldıray'ın sol ayağında çekme olduğunu ve en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağını bildirdiler. Birkaç gün önce sakatlıktan kurtulup antrenmanlara başlayan Yıldıray'ın sakatlığının tekrar nüksetmesi sonucu moralinin iyice bozulduğu gözlendi.
Öte yandan, Hertha Berlin takımından ayrılacağını duyuran ve Wolfsburg'la anlaştığını açıklayan Aschkan Dejagah'a kulüpten sert tepki geldi. Hertha Berlin Menajeri Dieter Hoeness ve teknik direktör Falco Götz yaptıkları açıklamada, futbolcuyu takımda görmek istemediklerini ve amatör takımla beraber maça çıkabileceğini söylediler. Ancak bu açıklamanın ardından konuşan takım kaptanı Arne Fiedrich, Dejagah'a yapılanların haksız bir uygulama olduğunu ifade etti.


17.02.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline   Alıntı ile Cevapla