Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 15:37   #173
5 i K T A S
вℓα¢кєαgℓє
 
5 i K T A S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
çok saol sözlerin için.Biz 10 seneden beri istikrarlı başarıya hsret kaldığımız için.Aldığımız bir galibiyet o kdr başarıya hasretizki bizi sevindiriyor.Hemen şampiyonluk sözleri geçmeye başlıyor.Ben ölene kladar şampiyon olursak gerçekten inanılmaz bir kutlama yapacam.Şimdi artık hedefimiz fb yi durdurmak değil ilerlemek olmalı.Bence sadece fb ye bakarak hareket ettiğimiz içn puanları toplayamıyoruz.Lütfen bir kez daha diyorum gs bjk kardeş sloganlarını duyduğumda kendimden utanıorm futbolculardan tek isteğim gs yi yensinler isterlerse eziklere yenilsinler.Bence gs maçı bjk nin onu ve gurur maçıdır.Bu maçı alamazsak bir gurursuz gibi yaşayacağım ve de gs lilerin sizinkiler yine maçı bize werdi laflarını duyacağım.Ligi gsde n önde bitirip gerçek bjk yi o zmn gösterelim lütfen.bna bu yazıyı yazdım diye kızanlarda olabilir ama lütfen gelişen olaylara dikkat edelim.Gçen seneki 2-1 lik gs mağlubiyetinin telafisi bööle olur.Eğer gs yi yenersrek gerçek bjk lilik ruhunu ortaya koymuş oluruz.Saygılarımla

haklısın. bizler doymamış taraftarlar olduğumuz için hep açız başarılara. ve geride kalan sezonlardan sonra potaya girmek bile bizleri mutlu eder oldu. bu hallerde olmamalıydık tabi.hedefler çok daha yüksek olmalıydı.
bizde bi uefa kupası olsak, gs nin yaptığı gibi aşırı doyar , maçlara gitmemezlik yaparmıydık tabiki hayır. bizde tam tersi olurdu eminim.
ve dediğin bir önemli noktada gs kardeşlik lafları. BUNU ortaya atanlar, yani kısacası bizleri yanına almaya çalışanlar onlar oldu. çünkü bu tabirlerin %99 unu gs lilerden duydum. unutmayın 8-0 ları , şahinleri. 5-6 senedir antipatik ezik fenerin üstüne gittik ama bizlerin asıl baş belası GS dir.
bunu herkez kafasına soksun.fb zaten kalecisiz bile yendiğimiz,bize karşı her zmn ezik bi takım. ligde de tek üstünlük kuramadığı takımız.fenere değil de , LİG e motive olmalıyız.
konya yı yenemedikten sonra fb yi yenmişiz banane.asıl olan şampiyonluksa hedefleri unutup bir takımın üstüne oynamayalım.
bizler değil , bizlere layık olamayanlar utansın.
her zaman dünyanın en iyi topluluğu olmaya devam edicez.
__________________
Click the image to open in full size.
5 i K T A S Ofline