Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 18:00   #2
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Show TV'de olaylı şekilde yayınına son verilen 'Kurtlar Vadisi' yola nasıl devam edecek? Sponsorlar ne olacak, sözleşme nasıl feshedildi? Dizi hangi kanalda ekrana gelecek?
Show TV ile Pana Film arasında sözleşme henüz feshedilmiş değil. Ancak taraflar karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetme konusunda anlaştı. Pana Film'in yaptığı sponsorluk sözleşmelerinde ise 'dizinin yayından kalkması durumunda sponsorların herhangi bir talebi olmayacağı' maddesi yer alıyor. Dolayısıyla sponsorlar konusunda da herhangi bir problem çıkmayacak.

Peki dizi yola nasıl devam edecek? Pana Film, 'Kurtlar Vadisi'ni mutlaka bir şekilde izleyicilerine ulaştırma kararı aldı. Bunun için hemen yeni bir sinema filmi çekilmesine karar verildi. 'Kurtlar Vadisi Terör'ün sinema filmi olarak çekilmesi için kollar sıvandı.

Ancak film çekilene kadar da diziye devam edilecek. Bunun için en güçlü yol ise Digitürk platformu. Pana Film'in dünkü açıklamasında 'digital platformda devam edebiliriz' diyerek üstü kapalı şekilde Digitürk'ü işaret etti.

Pana Film, 'Kurtlar Vadisi'ni Digitürk platformunda kanal kiralayarak ya da pay per view (izle-öde) sistemiyle şifreli olarak yayınlamayı planlıyor. Pana Film, 'Kurtlar Vadisi'ni Digitürk üzerinen yayınlamak için Show TV ile de ipleri koparmıyor ve sözleşmenin feshi konusunda kanala zorluk çıkarmıyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla