Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 19:03   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Schalke kaçtı Wolfsburg yakaladı

Schalke Marcelinholu Wolfsburg deplasmanında Kuranyi'yle iki farkı yakaladı ancak Klimowicz'in gollerine engel olamayınca son dakikada üç puandan oldu..

Click the image to open in full size.
Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Halil Altıntop'un ilk 11'de çıktığı ve bir de asist yaptığı karşılaşmada Bundesliga lideri Schalke 04, Trabzonspor'un eski oyuncusu Marcelinho'nun formasını giydiği Wolfsburg'la deplasmanda Kuranyi'nin 11 ve 29. dakikalardaki golleriyle 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmada sezon sonunda Bayern Münih'e transferi kesinleşen Hamit de yedek soyundu. Evsahibinin gollerini ise 57 ve 90'da Klimowicz kaydetti.

Bremen'e bir çelme de Hamburg'dan
Son haftalardaki performansıyla şampiyonluk yarışından uzaklaşan ve dün de ikinciliği Stuttgart'a kaptıran Werder Bremen bugün de sahasında lig sonuncusu Hamburg'a 2-0'la boyun eğdi. Konuk ekibe galibiyeti Hollandalı Van der Vaart (2) getirdi.

Hertha Berlin'in Yıldıraysız tadı yok
Yıldıray Baştürk'ün sakatlığı sebebiyle forma giymediği maçta Hertha Berlin sahasında Mainz'e 2-1 kaybetmekten kurtulamadı. Dardai'yle öne geçen ev sahibi Hertha, Zidan'ın penaltısı ve Andreasen'e engel olamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Nuri girdi, galibiyet geldi
Karşılaşmaya yedekler arasında başlayan Nuri şahin 43. dakikada oyna dahil oldu. Dortmund sahasında Monchengladbach'ı Frei'nin 20. dakikadaki golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Bayern'in bu sezon tadı yok
Almanya'nın en güçlü ekiplerinden Bayern Münih deplasmanda Alemannia Aachen karşısında tutunamadı. Ev sahibine 1-0'lık galibiyeti Klitzpera getirdi.

Leverkusen'e hannover sürprizi
Bayer Leverkusen sahasında hannover'e 1-0 kaybetmekten kurtulamadı. Konuk ekibe üç puanı Rosenthal'in golü getirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla