Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-02-2007, 22:22   #356
-FReeDoM-

-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

JÜBİLEM BEŞİKTAŞ'TA OLABİLİR"

Beşiktaş taraftarının "Rico Paşa" olarak çağırdığı Brezilyalı yıldız Ricardinho yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve dört yıl daha siyah-beyazlı takımda kalmak istediğini belirtti. "Jübilemi de Beşiktaş'ta yapmak isterim" diyen Ricardinho paranın kendisi için her zaman ikinci planda olduğunu ifade etti.

Övünç ÖZDEM, İstanbul DHA

Sezon başında Brezilya'nın Corinthians takımından Beşiktaş'a transfer olan Ricardinho, futbol kariyerini Türkiye'de sürdürmek istediğini söyledi. Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasıyla birlikte performansını en üst seviyeye çıkaran Brezilyalı oyuncu sezon başında 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladığı Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymeyi arzuladığını, hatta jübilesini bile siyah-beyazlı takımda yapabileceğini dile getirdi.

Oğlu Bernardo'nun doğum günü partisinde basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, Beşiktaş'a transfer olmadan önce Suudi Arabistan'dan teklifler aldığını söyleyen tecrübeli oyuncu "Beni transfer etmek için Suudi Arabistan'dan Brezilya'ya özel uçak gönderdiler. Çok cazip bir teklifte bulundular. Ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Çünkü para benim için her zaman ikinci planda olmuştur. Eğer sezon başı o teklifi kabul etseydim şimdi Suudi Arabistan'da beyaz giysiler içinde dolaşıyordum. Sonuçta Türkiye'deyim ve bu tercihimden dolayı cok mutluyum."

Ricardinho ayrıca Beşiktaş'ta 4 yıl daha forma giymek istediğini vurguladı. Siyah beyazlı takım ile 2 yıl daha anlaşması olan Brezilyalı oyuncu yaptığı bu açıklama ile sezon sonu yeni bir mukavele imzalayacağının da ilk sinyallerini verdi. Tecrübeli oyuncu ailesinin de İstanbul'da çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Ricardinho şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ta bu sezon dışında dört yıl daha oynamak istiyorum. Burada çok mutluyum. Çocuklarımın İstanbul'da büyüyecek olması da beni mutlu ediyor. Eğer herşey istediğim gibi olursa jübilemi de siyah beyazlı forma altında yaparım."