Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-02-2007, 14:10   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real takıldı, Beckham atıldı

La Liga'da sıkıntılı günler geçiren Raeal Madrid, Santiago Bernabeu'da son haftaların formda ekibi Real Betis'i ağırladı.. Düşme hattından uzaklaşmayı sürdürmek isteyen rakibi karşısında gol bulamayan Madrid, golsüz beraberlike yetinmek zorunda kalırken, son dakikada David Beckham kırmızı kart gördü..

Click the image to open in full size.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

22. haftada deplasmanda Real Sociedad'ı 2-1 yenerek rahat bir nefes alan Real Madrid, Santiago Bernabeu'da ağırladığı Real Betis karşısında aradığını bulamadı.

İlk yarıda her iki ekip de tehlikeli pozsiyonlar yaratmakta zorlanırken, 40. dakikada Real Madrid kalecisi Iker Casillas, mutlak bir golü önledi. Sobis'in nefis pasıyla hareketlenen Pancrate'nin yakın mesafeden çektiği şutu kurtaran Casillas, ilk devrenin 0-0 sonlanmasını sağladı.

İkinci yarıda ise direkler gole izin vermedi. 63. dakikada, Sociedad maçında olduğu gibi bu maça da ilk 11'de başlayan David Beckham'ın sağ kanattan yaptığı ortaya gelişine vuran Ruud Van Nistelrooy üst direği geçemedi.

68. dakikada Betis kornerinde, topa ayak uzatan Nano'nun vuruşunda top yan direkten geri geldi ve Real Betis mutlak bir golden oldu.

76. dakikada Miguel Angel'in uzun pasıyla topla buluşan Pancrate, yine Casillas ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda, top az farkla yandan dışarı çıktı.

78. dakikada kendisinin düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşta, David Beckham'ın falsolu şutu direğin dibinden auta gitti.

83. dakikada ceza sahasının içindeki karambol anında, seken topa gelişine vuran Fabio Cannavaro, çerçeveyi tutturamadı.

90+2. dakikada ise sinirler gerildi. Rivera'nın Marcelo'nun üzerine gitmesi sonucu iki takım oyuncuları birbirine girdi fakat olaylar büyümeden yatıştı.

90+5'te ise rakibine arkadan sert bir hareket yapan David Beckham direkt kırmızı kart gördü ve oyun dışı kaldı.

Golsüz berabere biten maç sonunda, Real Madrid zirve yarışında yara alırken, 23 hafta sonunda 42 puana ulaştı. Düşme hattında uzaklama yolunda puanlar almaya devam eden Real Betis ise puanını 26'ya çıkardı.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla