Alıntı:
| hololoy112´isimli üyeden Alıntı
ayıptır walla beyler bizde hiç utanma yok nerden çıktık adaım şefersiz yaptık wala bizden hiç bi cacık olmaz. kimsede gelmez türkiyeye yakında böyle biz herkeze ******** şikeci muamelesi yaparsak. adam naptı degaj yaptı sabriye gitti top. sabri ortaladı hakan indirdi hasan kabzenin hayatından attığı ikinci düzgün şutta gol oldu birincisi gibi. cordoba bunlarımı dşüşndüde kafasında sabriye attı topu. bunu kafasıdndan geçiren kimse gerizekalıdır. başka bişey demiyorum satıcak adam önceden satardı. ama bi biz türkler namusluyuz şerefliyiz ya. adam yabancı nasılsa tek başına. herkes sallasın. ayıptır günahtır. bizim yönetimdende bi kişi çıkıp adamı sawunmadı. o şeref nasır ne iş yapar. klübünün oyuncusunu çıkıp sawunmaz. takımımdan soğudum bunların yüzünden. seneyede yollayıp oscarı alırlar barthezi bütün topları elinden kaçırır negüzel. arkasındada ömer bekler. önlerinde mercimek war zaten. bizde şampiyon oluruz. bu kafayla bizden bi b.k olmaz. hadi hepinize rastgele... |
arkadasim ellerine saglik güzel yazmissin bende senin gibi bu yönetimden biktim , ozaman her yalnis degaj yapan kaleciyi kovsunlar , eziklerin shalke macinda volkanin yaptigi hata gibi birsey olsa anlayacam satmistir diye falan ama adam yalnizca degaj yapti sanki gol olacagini hesapladi dedigin gibi , eger satmis olsa daha erken yapardi ve volkan gibi topu ayaginin altindan birakirdi bos kaleye ama bizim bu yönetim neyi dogru yaptiki bu istende dogruluk bekleyelim serefsiz yönetim cinconlarin sampyionlugunu isiteyenler kendileri ama cordoba bir yalnis degaj yapti ipini cektiler ben olsam tümer ve sergne serfsizini gönderiridim sanki onlar sifir hatayla oynadilarda cordobaya bagiroyrlar cordoba 4 senede hep ayni performansla oynadi tümer ve sergne gibi 1 mac oynayip 10 mac yatmadilar defolsun gitsin ikiside.....takim arkadasina bagran adamlarin isi yok bu takimda bu takima ilhan gibi kalecisi hata yaptiginda onun formasini kendi formasinin altina giyip gol atarak o golü takim arkadasina hediye eden futbolcular lazim , Cordoba gibi kaleciyi 20 milyonda verseler bulamazlar daha göründe bakin seneye ömer gelir kaleye sonrada derler ki milli takimin yedek kalecisini aldik isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan abi isyaaaaaaaaaaaaaaan bu yönetime kim DUR diyecek adamlar satti Besiktasimizi