Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2006, 17:54   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gökhan Güleç: İstanbul'da hiç bir yeri bilmiyorum, sürekli kayboluyorum

Beşiktaş'ın yeni golcüsü Gökhan Güleç, siyah-beyazlı kulübün yayın organı Yavru Kartal Dergisi'ne konuk olup, minik fun club üyelerinin sorularını yanıtlarken, hedeflediği yerlerin hemen hepsine ulaştığını, önünde (A) Milli Takım ve Avrupa hedefinin kaldığını söyledi.
Click the image to open in full size.

Yavru Kartal Fun Club üyeleri Selen Kural ve Onur Göktan'ın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde ziyaret ederek görüştükleri Gökhan, futbola İnegölspor'un altyapısında başladığını belirterek, ''Önce Beşiktaşlıların beğendiği, sevdiği 'Beşiktaşlı Gökhan' olmak istiyorum. (A) Milli Takım formasını giymeyi çok isterim ama şu anda en önemlisi Beşiktaş'' dedi.
Futbol dışındaki zamanını evinde, ailesiyle geçirdiğini belirten Gökhan, ''İstanbul'un en beğendiğiniz yeri neresi?'' şeklindeki soruya, ''Hiçbir yeri bilmediğim ve sürekli kaybolduğum için, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni seviyorum'' yanıtını verdi.
Avrupa'da futbol stili olarak en beğendiği futbolcunun Nistelrooy olduğunu, Türkiye'de ise kişilik olarak, halen Kayserispor'un teknik direktörlüğünü yapan ve Beşiktaş'a da emeği geçen Ertuğrul Sağlam'ı beğendiğini anlatan Gökhan, futbol oynamak için yurtdışında tercih edeceği ülkenin de İngiltere olduğunu kaydetti.
Beşiktaş seyircisinin ilgisinden memnun olduğunu, taraftarın kendilerine her zaman destek verdiğini dile getiren Gökhan Güleç, gol atmaktan büyük zevk aldığını, başarının anahtarının da çok çalışmaktan geçtiğini bildirdi.
Penaltı kullanmayı sevdiğini, ancak sürekli kaçırdığını belirten genç oyuncu, futbolu bıraktıktan sonra sporun içinde kalmayı istediğini söyledi.
xarizma Ofline